SÜDANTSOOJENDAV Ema ja poeg kohtusid 44 aastat hiljem tänu Facebookile

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Facebooki leht aitas kokku viia ema ja poja, kes olid olnud lahus 44 aastat, kuna mõlemad olid uskunud, et teine ​​on surnud. Ema ja poeg kohtusid üle aastakümnete detsembri alguses ning käitusid esmalt üksteisega kui võõrad. Nüüd on pere taas lähedaseks saanud.

Wissam Mohamed (44) sündis Jordaanias egiptlasest emale ja jordaanlasest isale, kes olid poja sündimise aegu lahutust taotlemas. Mohamed jäi kaks nädalat pärast sündi haigeks ja isa otsustas tollasele naisele öelda, et laps suri haiglas. «Ta kartis, et ema võib mind endaga kaasa võtta,» rääkis Mohamed CBS Newsile. Paari lahutus viidi lõpule ja lapse ema naasis Egiptusesse, eeldades, et tema laps on surnud.

Mohamed elas aastakümneid, teades oma emast väga vähe, ning arvates, et ema võib olla surnud. Umbes neli aastat tagasi hakkas ta aga uskuma, et ema võib siiski elus olla, kui advokaadid ütlesid, et nad ei suuda naise surmatunnistust leida. Ema otsimisel polnud pikka aega tulemusi, ent ühel päeval asi muutus. Mohamedi tädi leidis Jordaanias käies fotod tema emast ning postitas need Facebookis kadunud laste gruppi. Mehe ema leiti grupi abil vähem kui 24 tunniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles