USKUMATU ⟩ Tüdruku anonüümseks küberkiusajaks osutus tema enda ema

Naine
Copy
Kendra Licari.
Kendra Licari. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost / The Southern Feminine Wife

Michiganist pärit 42-aastast Kendra Licarit süüdistatakse kahe teismelise anonüümses küberkiusamises. Juhtumi muudab erakordseks asjaolu, et ohvriteks osutusid naise enda tütar ja tema poiss-sõber.

Kendra Licarile esitati selle nädala alguses süüdistus kahe alaealise jälitamises, kuritegude toimepanekus arvuti vahendusel ja õigusemõistmise takistamises. FBI uurijate sõnul võttis Licari alates eelmise aasta detsembrist sihikule oma tütre ja tema poiss-sõbra, üritades sealjuures oma tegutsemist varjata. Selleks esitas ta kaebuse kiusamise kohta Beal City kooli administratsioonile, kus ta ise tol hetkel töötas. Naine oli seal tüdrukute korvpallitreener, kuid hooaja lõpus jäi ta töökohast ilma.

Kooli juhtkonna sõnul leidis küberkiusamine aset väljaspool kooliterritooriumi ning sealseid seadmeid ei kasutatud. Kui õpilaste ahistamisest oli saanud juba pikaajalisem probleem, kaasas õppeasutus juhtumi uurimiseks kohalikud võimud. Prokurör David Barberi sõnul osutus juhtumi lahendamine oodatust keerukamaks, kuna Licari kasutas väidetavalt slängi, et jätta mulje, et on oma tütart kiusates temaga sama vana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles