See on parim jook, kui soovid kiiresti lamedamat kõhtu

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kui soovid lamedamat kõhtu, tuleks lisaks spordile, õigele toitumisele ja piisavale magamisele hoolitseda ka selle eest, mida jood. Loe edasi, et teada saada, mida siis jooma peaks.

Kindlasti tead, milliseid jooke peaksid vältima, et kõht ei paisuks. Näiteks magusad karastusjoogid, energiajoogid, alkohol ja suhkused mahlad ei tee sinu figuurile sugugi head.

Kuid mida siis juua tuleks, et kõht ei punnitaks?

Üks selline jook on piparmünditee. Hea uudis on see, et seda on lihtne kodus teha ning piparmündilehed ei maksa liiga palju. 

Veel häid uudiseid: piparmünditees ei ole kaloreid, kuid see on naturaalselt magus jook, millest võib abi olla ka siis, kui sul on magusaisu.

Lisaks on piparmünditee sinu organismile kasulik ka muul viisil, kuna piparmünt võitleb nii viiruste, bakterite kui ka põletikega. See on kasulik ka sinu soolestiku tervisele ja seedimisele.

Piparmünditee kasulikkus sooltele tuleneb sellest, et see tee aitab muu hulgas ärritunud soole sündroomi korral, mille üheks sümptomiks on puhitus. Nii et piparmünditee aitab vältida puhitust ja seega saavutad kiiresti lameda kõhu.

Jaga artiklit ka oma sõpradega!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles