See asi suhtes on veelgi olulisem kui armastus – veendu, et see oleks teil olemas!

Copy
Foto: Shutterstock

Armastus on suhte oluline osa, kuid on üks asi, mis on armastusest veelgi olulisem. Kas oskad pakkuda, mis see olla võiks?

Kui armud, on see imeline tunne. Isegi kui armastust jätkub ka aastate pärast, võib ühe asja puudumine suhtes ikkagi kõik hävitada ja ees ootab lahkuminek. Tundub, et see üks asi on suhtes isegi olulisem kui armastus, sest vahel jääb omavaheline suhtlemine kestma ka siis, kui armastus on juba kadunud.

Tegemist on usaldusega!

Kui paar ei saa teineteist usaldada, pole suhtel eriliselt pikka tulevikku. Isegi kui suhtes on armastus, võib see usalduse puudumisel peagi kahtluse ja hirmuga asenduda. 

Kui kaotate usalduse oma partneri vastu, on seda raske tagasi võita. 

Möödunud aastal kirjutasime, et meie seas liigub ringi hulgaliselt naisi ja mehi, kes ei suuda armastada. 

Tegelikult me tahame usaldada, et armastus ei maksa meile pikas perspektiivis valusalt kätte, kuid kui sa oled keskkonnas, kus sul ei ole turvaline, areneb sellest välja suutmatus ükskõik mida enda ligi lasta.

Kui turvatunne on saanud oluliselt kahjustada, ehitatakse enese ümber kõrge müür ning kuniks see müür on ülal, ei taastu turvatunne ka mitte kunagi. Turvatunde kaotanud inimesed igatsevad heakskiitu ja otsivad seda oma suhetes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles