OLED PÄRI? Sel põhjusel ei tee Drew Barrymore oma lastele jõulukinke

Naine
Copy
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Drew Barrymore avaldas, et ta ei tee oma lastele jõulukinke. 47-aastasel näitlejal on oma tütarde, kümneaastase Olive’i ja kaheksa-aastase Frankiega teistsugune pühadetraditsioon.

«Viin nad alati jõuludel reisile,» ütles ta. «Ma ei tee neile kingitusi – nendevanused vist ei hooligi neist. Tahan neile kinkida hoopis mälestusi, pilte ja kogemusi.» Barrymore lisas, et aasta jooksul saavad ta lapsed piisavalt kingitusi, kuid pühade ajal eelistab ta pakkide asemel mälestusi. «Kõik on tasakaalus ja hästi. Aga mulle tõesti väga meeldib reisida jõuluajal.»

Näitleja jagab Olive'i ja Frankie hooldusõigust eksmehe Will Kopelmaniga. Nad lahutasid 2016. aastal pärast nelja aastat kestnud abielu, kirjutab Huffington Post.

Barrymore räägib sageli avalikult lastekasvatusest

Mullu ütles Barrymore, et on oma tütardele esmajoones lapsevanem, mitte sõber – see on põhimõte, mida ta järgib mineviku tõttu omaenda emaga. «See ei tähenda ranget suhet,» selgitas Barrymore, «vaid sõbralikku ja et me teeme koos asju. Kuid lapsed vajavad ikkagi seda Põhjatähte, mille järgi käituda.»

Barrymore ise kasvas koos emaga, sest isa jättis pere maha juba enne tema sündi. Ka ema jättis tütre enese hooleks, mistõttu ta pidutses ja jõi kontrollimatult ning iseseisvus seaduslikult 14-aastaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles