KURB TÕDEMUS ⟩ Detsembris sündinud inimesed saavad elus täpselt nii palju vähem kinke

Naine
Copy
Detsembris sündimise juures on omad miinused.
Detsembris sündimise juures on omad miinused. Foto: Shutterstock

Detsembris sünnipäeva tähistamine võib paista idüllilisena: lund sajab, akendel on jõulutulukesed ning hinges ootusärevus pühade ees. Paraku tuleb välja, et jõululapsed saavad teistel kuudel sündinutest vähem kinke ning samuti on neil keerulisem sünnipäevi pidada.

Lisaks sellele, et detsembrikuu beebid saavad elu jooksul 160 kingitust vähem, on nende sünnipäevakingid sageli jõuluteemalised ning pakitud pühade temaatikaga kinkekottidesse ja paberitesse.

Not On the High Streeti tehtud uuringu kohaselt saavad Amburid ja Kaljukitsed märkimisväärselt vähem kingitusi, kui teiste tähtkujude esindajad. Detsembrikuu sünnipäevalastest tõdes 80 protsenti ka ise, et jõulude tõttu pööratakse nende sünnipäevale vähem tähelepanu. Samuti leiti, et igal sünnipäeval tehti neile keskmiselt neli kingitust, kuid teistel kuudel sündinutele kuus.

Kaks kolmandikku vastanutest tunnistas, et detsember on halvim kuu sünnipäeva pidamiseks ning 75 protsenti inimestest saab ühiseid sünnipäeva- ja jõulukinke. Üle poolte uuringus osalenud detsembri sünnipäevalastest tõi välja ka seda, et nende sünnipäevakingid on oma kvaliteedilt madalamad ja sageli soodusmüükidelt ostetud. Iga neljas küsitletu tunnistas, et leidis kingipakist jõuluteemalise sünnipäevakingi ning tundis end seetõttu nördinuna ja ärritununa.

Pettumus ei lõppe paraku vaid sellega – enam kui kolmandik detsembris sündinud brittidest sõnas, et nad on pidanud oma sünnipäevapeo ära jätma, kuna inimesed ei saanud kohale tulla, keeldusid viimasel minutil või tähistasid sel ajal perega jõule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles