ÕÕVASTAV Naine tappis oma kasuisa alastifoto tõttu (1)

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Jade Janks koristas parasjagu korterit, kui märkas midagi, mis häiris teda hingepõhjani ja ajas hirmujudinad peale. Naine avastas, et tema kasuisa arvuti taustapilt on temalt varastatud alastifoto. Jade kaotas kontrolli ja mõrvas oma kasuisa, mistõttu on nüüd käimas kohtuprotsess.

Jade Janksi süüdistatakse oma kasuisa Thomas Merrimani (64) uimastamises, kägistamises ja lämmatamises kilekotiga. Janks, kes juhib Californias San Diagos sisekujundusettevõtet, toob põhjenduseks, et leidis endast Merrimani kodust mitu varastatud aktifotot. Naine oli leiust niivõrd šokeeritud, et ei suutnud enam selge peaga mõelda.

Daily Maili andmetel lahutas Janksi ema Merrimanist 2008. aastal pärast mitmeid perevägivalla teateid. Kuigi 39-aastane mees eitas juhtumeid, ütles ringkonnaprokuröri asetäitja Jorge Del Portillo, et tegu oli kavandatud kuritegudega.

Janksi advokaat Marc Carlos on arvamusel, et populaarse liblikafarmi kaasasutaja Merriman suri halva tervise ja enda unerohtude tõttu. «Ametlik surmapõhjus oli äge joove,» teatab San Diego Union-Tribune. Janksi kasuisa surnukeha leidis politsei tema kodu eest prügihunniku alt. Naise advokaadi sõnul polnud tegu aga mõrvaga, sest Jade armastas oma kasuisa. Ka Tom Merriman armastas Jadeí, kuid oli probleemne inimene ega suutnud teda armastada kui oma tütart.

Lähedaste allikate kohaselt saatis Janks toimepandud kuriteo kohta sõnumeid mitmele sõbrale. «Ta ilmselt kohe ärkab. Ma tõesti ei taha olla see, kes seda teeb, sest ma ei jõua teda tassida ega enda pagasiruumi panna,» oli kirjas ühes sõnumis. «Ma löön talle nuiaga pähe, kui ta ärkab,» kirjutas naine teisele sõbrale. Sõber Adam Siplyak, kellele Jade kirjutas, keeldus naise pakkumisest aidata tal surnukehast vabaneda.

Järgmisel päeval läks mees politseisse juhtunust teatama, väites, et Janks vajas tema abi Merrimani koju toomisel, kuna viimane oli liiga palju tablette tarvitanud. Kui Siplyak kohale ilmus, tunnistas ta aga juhtunu üles.

Juhtivdetektiiv Lisa Brannan teatas sel nädalal kohtus: «Proua Janks tunnistas härra Siplyakile, et tappis oma kasuisa, ja ütles, et lämmatas ta kilekotiga.» Naine andis enda sõnul kasuisale ka hunniku narkootikume.

Kohtuprotsessil otsustati, et naine võib end miljonieurose kautsjoni vastu vabaks osta, kui nõustub kandma jalavõru, millega tema asukohta jälgitakse.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles