Veidi ootamatud nõuanded, mis võivad suhet tugevamaks muuta või lausa päästa

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Õnnelik ja rahulolev paar
Õnnelik ja rahulolev paar Foto: Shutterstock

On lohutav teada, et seksuoloogide sõnul on aja jooksul huvi vähenemine seksi ja partneri vastu täiesti normaalne. Ajakiri BestLifeOnline avaldas saladused, kuidas oma suhet tugevamaks muuta või lausa hukust päästa. 

Iga paarisuhe vajab tööd, ükskõik, kui tugev omavaheline armastus ka pole. Kriitilistel hetkedel tasub paariterapeudi poole pöörduda, sealt saab väärt nõuandeid, mis vahel võivad isegi veidi ootamatud olla. 

Paljude paaride jaoks on üks murettekitavamaid märke seksi vastu huvi kadumine. Mõned kaasad lõpetavad omavahelise füüsilise intiimsuse üldse ära. Seksuoloog Gigi Angle sõnul ei tasu seda peljata. Suhted kestavad kaua ja on täiesti olemas selline mõiste nagu uue suhte energia, mis esindab seda joovastavat tunnet ja kõrvetavat iha, kui uue inimesega kohtutakse. Aju ujutatakse üle hea enesetunde hormoonide oksütotsiini ja dopamiiniga. Seetõttu tuntakse uues suhtes alati seksuaalset erutust. Kuid niipea, kui me üksteisega harjutakse, väheneb armastuse keemia. Proovige magamistoas midagi uut, et oma õnnehormoonid uuele lennutiirule saata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles