VAATA PILTE ⟩ Eesti noored toovad turule rindadest inspireeritud pokaalid

Naine
Copy
Hanna-Liina Võsa.
Hanna-Liina Võsa. Foto: Erakogu

Eesti noored lõid Marie Pokaali, et juhtida tähelepanu naiste isiklikule heaolule ning luua neile uudne võimalus iseenda tähistamiseks.

Õpilasfirma Marie pokaalidel on ka heategevuslik eesmärk. Noored teevad koostööd Eesti Vähiliiduga, et toetada rinnavähi varajast avastamist. Õpilastele hingelähedase missiooniga on liitunud ka tuntud Eesti inimesed nagu näiteks laulja Hanna-Liina Võsa ja sexcoach Liisa Larm.

Pokaalid on inspireeritud Prantsusmaa viimasest kuningannast, Marie Antoinettest. Legendi kohaselt imiteerib madala pokaali ehk coupe klaasi kuju kuninganna rindu.

Marie pokaalid.
Marie pokaalid. Foto: Erakogu

«Meie missiooniks on oma pokaalidega tuletada naistele meelde võtta endale aega ja tähistada naiseks olemise võlusid. Ühiskonnas, kus pidevalt kiirustatakse ja töötatakse suurte eesmärkide saavutamise nimel, on eriti oluline leida hingetõmbe hetki ning tunda rõõmu ka iseendaks olemisest. Soovime ka teadvustada klaasidega, et iga naine on kaunis ja äge ning kõigil on õigus end oma kehas hästi tunda,» selgitab ÕF Marie tegevjuht Reti Eedra.

Tänasest on Marie Pokaale võimalik igaühel soetada endale õpilasfirma veebilehe kaudu.

Õpilasfirma Marie taga on neli ettevõtlikku noort Gustav Adolfi Gümnaasiumist, Tallinna Reaalkoolist ja EBS-st: Hedvig Kaing, Reti Eedra, Karl-Marten Kristenprun ja Tristan Tammis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles