VAATA VIDEOT Kassi ja vastsündinu kohtumine võttis üllatava pöörde

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Kass tutvub uue pereliikmega.
Kass tutvub uue pereliikmega. Foto: Kuvatõmmis TikTokist/@caydencazier

Ameerika Ühendriikidest pärit Cayden ja tema abikaasa Katie tutvustasid oma vastsündinud tütart paari kassile Fefe'ile. Kassi ja vastsündinu tutvumine ei läinud ootuspäraselt, sest looma vastikustunne uue pereliikme vastu oli silmaga nähtav.

Kui Caydeni ja Carieri pere uue liikmega täienes ja nad vastsündinu koju tõid, ei osanud nad veel arvatagi, kuidas nende lemmikloom olukorda suhtub. Paar laadis Tiktokki video, milles näeb kassi ja vastsündinud tütre esimest kohtumist.

Videos on näha, kuidas kass Fefe liigub ettevaatlikult tüdrukut nuusutama, taganeb ning seejärel eemale oksendama kiirustab. «Päriselt ka või?» küsib pereisa selle peale.

Omamoodi humoorikas video on sostiaalmeedias ringlema läinud ja seda on vaadatud ligi 20 miljonit korda. 

«Ta [kass] peab olema kogu aeg tähelepanu keskpunktis,» ütleb mees CNN-ile antud intervjuus. Seda on näha, sest uudishimulik Fefe jalutab ka selle intervjuu ajal otse kaamera ette, varjates pildi.

Ühe teooria kohaselt võib kass oksendama hakata siis, kui ta tunneb enda jaoks ebameeldivat lõhna. Kas imik lõhnas halvasti?

«Ma arvan, et kass oli pigem armukade, sest laps oli just puhtaks pestud. Ta tõesti ei haisenud halvasti,» nendib värske isa lõbustatult. Majapidamises on ruumi vaid ühele väikesele printsessile – ja Fefe tegi oma arvamuse ebatavalisel viisil selgeks.

Vaata unustamatut kohtumist videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles