Mainekas reisiblogija kolis kolmeks päevaks tänavale elama: mind peeti prostituudiks! (1)

Naine
Copy
Rukaya esimene päev tänaval koos uue sõbranna Ritaga.
Rukaya esimene päev tänaval koos uue sõbranna Ritaga. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost / Channel 5

Reisiblogija Rukaya Mirza, kes on harjunud viietärnilise majutusega, otustas osaleda eksperimendis ning vahetada oma luksusliku elu kolmeks päevaks tänaval magamise vastu. Selle käigus avastas ta mitmeid šokeerivaid tõsiasju, mille käigus hakkas elu teise pilguga vaatama.

Rukaya on naine, kes usub, et on tähtis olla täiuslik. Ta elab koos oma vanematega seitsme magamistoaga paleemõisas Cheshire'is, ei maksa üüri ja on saanud erakoolihariduse. Ta on reisinud mööda maailma koos oma ema ja isaga, jagades regulaarselt Instagrami jälgijagatega hetki oma priiskavast elustiilist. Blogija usub, et kodutus on lahendatav, kui selle nimel piisavalt vaeva näha, seega võtab ta enda eesmärgiks Londoni tänavatel elades kolme päevaga töö ja peavari leida.

Rukaya sõbruneb esimesel päeval kodutu naisega, kelle nimi on Rita, ning naised lepivad kokku, et valvavad üksteist ajal, kui kumbki neist magab. Rita on Rukayaga aus ja ütleb talle: «Tänaval ei pea paljud viit minutitki vastu. Sa pead olema tugev ja enda eest seisma.» Blogija saab eksperimendi käigus mitme mehe soovimatut tähelepanu, kui ta on sunnitud tänavaserval istuma ja võõrastelt raha küsima, samuti tehakse talle pakkumine saada raha seksi eest. Naine tunnistab, et kartiski tänaval elamise juures enim just seda, et mehed hakkavad ebaviisakalt käituma või ahistama.

Järgnevatel päevadel püüdis Rukaya raha teenida, pakkudes turistidele, et teeb neist pilte. Paraku ei läinud äri kuigi tulusalt ning naine oli sunnitud minema lähedalasuvasse söögikohta nõusid pesema, et teenida toidu jaoks raha. Viimasel ööl polnud tal kusagil magada, mistõttu istus naine terve öö kohalikus raudteejaamas.

Eksperimendi lõppedes andis ta oma magamiskoti raudteejaama lähedal istuvale kodutule. Seejärel hingas blogija kergendatult ning sõnas: «Ma olen nii tänulik, et mul on voodi, kus öösiti magada, et mul on kodu, kuhu minna. Tean, et kodututel seda pole ning see teeb mind sügavalt kurvaks, sest ma tean nüüd, kui raske elu tänaval on.» Naine rääkis, et suhtleb siiani esimesel päeval saadud sõbranna Ritaga ning on talle toeks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles