VIDEO Marju Karin lajatab ausalt: tee tissidele joogat, vaata kas tõusevad (2)

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Marju Karin
Marju Karin Foto: Kuvatõmmis TikTokist/@marjukarin

«Jõuluaeg on käes ja kõik ostavad jälle kortsukreeme ja mulle nii hirmsasti need inimesed meeldivad...» alustab ilusüstide kuninganna Marju Karin irooniliselt oma Tiktoki videot. 

«Kõik ostavad kortsuvastaseid kreeme, teevad mingeid näojoogasid...ja nad näevad ikka samasugused välja,» lajatab Marju Karin välja ausa tõe.

Naine räägib oma Tiktoki videos, kuidas inimesed ostavad enne jõule kokku hirmkalleid kreeme, mis lubavad kõik kortsud võluväel ära kaotada. Marju Karini sõnul ei ole aga võimalik, et ükski kreem vanusega tekkinud vajumist tagasi pöörata saab. «Kreem ei aita, näojooga ei aita,» ütleb Karin resoluutselt. 

Sealjuures paneb teda aga imestama, et mitte keegi ei tee kreemitootjale etteheiteid, kui kreem kortsud silumata jätab. Küll aga tõusevad paljud kliendid tagajalgele, kui ilusüstid kohest tulemust ei anna. Sageli on sellistel puhkudel eakad naised ilusüstidega lootusetult hiljaks jäänud.

«Vananemise vastu on hästi lihtsad asjad: kirurgia ja süstid,» õpetab Karin. Samuti toonitab ta veelkord, et naiste seas aina populaarsemaks muutunud näojoogast pole kasu. «Miks te ei tee tissijoogat? Tee tissile joogat, vaata kas tõuseb,» püstitab ta mõtlemapaneva küsimuse.

Vaata täispikka videot siin:

@marjukarin #marjukarinofficial ♬ original sound - Marju Karin

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles