NUMEROLOOGIA ⟩ Täna on unikaalne päev suhete parandamiseks

Numeroloogia Foto: Shutterstock
Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
  • Päeva sõnum: pühendu suhtele!
  • Ainulaadne võimalus tervendada hingehaavu.
  • Üksikute võimalus leida kaaslane.

Vaid üks pilk tänase kuupäeva numbrireale 22.11.2022 teeb selgeks, et tavaline päev see pole! Ja nii ongi – see päev on kingitus. Ainulaadne võimalus saada vastuseid endast ja parandada paarisuhteid. Kasutage seda imelist päeva!

Maagilised kuupäevad on hinnas abiellujate seas, et hetke erilisemaks muuta. Kuid tänase päeva tähendus on laiem – see puudutab kõiki, kellele suhted on olulised. Tänases peitub ainulaadseid võimalusi nii üksikutele, armastajatele kui keerukate suhete all kannatajatele.

Mis päev see on – 22.11.2022?

Päevale annavad tooni 2 mitu korda korduvat ja seeläbi võimenduvat numbrit: 2 ja 1. Kuid päeva saatusenumbriks tuleb hoopis 3.

Päeva domineeriv ja lausa viiel korral korduv number on 2, mida juhib Kuu. Iga kordus võimendab numbri mõju. 2 on väljakutse tooja – kui inimene võtab väljakutse vastu, siis toimub muutus heas suunas. Tänase päeva 2 ja 2 annavad kokku 4. See on omakorda planeet Veenuse mõju all ning kannab endas rahu.

Numbri 11 maagiat on tuntud siinmail juba sadu aastaid.
Numbri 11 maagiat on tuntud siinmail juba sadu aastaid. Foto: Shutterstock

Novembrikuust tulenev number 11 on samuti tugeva maagilise sõnumiga. Juba meie muistsed esivanemad teadsid, et november on endasse vaatamise aeg. Osalt leiame sellele praktilisi selgitusi – polnud põllutöid ega ellu jäämise kindlustamise vajadust nagu suvel. Kuid ei ole ka eestlaseid juhtinud vaid pragmatism, kaugel sellest. 11 on intuitsiooni sümbol. On aeg võtta aeg maha, et kuulata oma sisetunnet, arendada tundlikkust ja teadlikkust, märgata märke.

Samuti on 11 otsustamise märk – hinda oma lähisuhteid, märka nende kaalu ja olulisust oma elus. Märka, kus tuleks ise rohkem kohal olla ja pühenduda ning kust tuleks lahkuda.

Huvitav on see, et vastused meie suhete kvaliteeti puudutavatele küsimustele saame üksi olles ja endasse vaadates. Kuid see hea ja õige, mida tajume, ärkab ellu ja lööb õitsele ainult jagades, paarisuhtesse tuues. Number 11 astub meie ellu, kui on vaja teha oluline otsus. Nii pühendumine kui lahkumine mõlemad seda on.

Kui vaadata numbrit 11 kahe ühena, ilmub päeva summana taas 2. 

Mis sõnumit kannab kuupäev, milles domineerib number 2?
Mis sõnumit kannab kuupäev, milles domineerib number 2? Foto: Shutterstock

Mida toob päeva saatusenumber 3?

Number 3 on optimistlik, see suunab meie tähelepanu suhtlemisele, suhtele, ühendusele ja loomisele. 3 on energialt arenev, parandav, andestav ja positiivne ning selles on uskumatu elurõõm. Tänu number 3 mõjule saavad täna suhtlemisega palju paremini hakkama ka need, kes end tavaliselt heaks suhtlejaks ei pea. Meil on energiat, kannatlikkust ja soojust teist kuulata ja mõista. Saame seda head mõju suunata parandamaks suhet iseendaga, oma kaaslasega, perega, laiema pereringiga, kogu hõimuga. Siiski oleks arukas pühendada tänane eriline aeg sellele, kes on meile kõige kallim ja väärtuslikum.

3 suudab meie elus kujustada abstraktseid ideid, materialiseerida unistusi ja leida lahendusi. Lisaks on selles numbris lapsemeelsust ja siirast avastamisrõõmu. Täna on lihtne andeks anda ja unustada – jätta maha asjad ja kogemused, mida me ei taha rohkem kaasas kanda.

Mida toob päeva korduv number 2?

Number 2 on jõuline mõjutaja. Partnerluse esiplaanile tooja, selle väärtustaja ja hindaja. 2 toob ka energiat, mis paneb meid märkama kaaslast ja kaaslase olulisust. Kui me tasakaalust välja läheme, võib see hea alge juhtida meid olukorda, kus painutame end partneri järgi, seame tema soovid ja vajadused esiplaanile ja unustame ennast. Tasakaalu taastamiseks tuleks meil täna suu lahti teha ja oma soovid välja öelda. 

Tasakaalu taastamiseks tuleks meil täna suu lahti teha ja oma soovid välja öelda.

Numeroloogias kannab number 2 ülimalt naiselikku jõudu ja just naiste käes on jäme ots tänasel suhte kvaliteedi parandamisel – kuna otsused sünnivad intuitsiooni põhjal, on sageli naistel seda lihtsam usaldada. Targa mehe võimalus täna on kuulata oma naist ning tema sisetunnet või saada kontakti iseenda omaga – see on lihtsam kui tavaliselt.

2 kannab jõudu ja armastust. Selles on ka soov tuua suhtesse tagasi tasakaal. 2 on veel intuitsiooni number – temaga käib kaasas tugevam intuitsioon kui ühegi teise numbriga. Täna on võimalik tajuda teise tundeid ja mõista tema kõige rohkem maha vaikitud valukohti.

2 on ühenduse number, mis toetub empaatiale – hingeside. See on partnerluse sümbol. Ja kuupäev, milles võimendub seesama sümbol lausa kuus korda, rõhutab kõigile – tänane päev on partnerile pühendumiseks. Las kogu maailm ootab!

Tänane numeroloogiline sõnum kannab ka kahe üksiku hinge kohtumist või eraldatute taaskohtumist. See pole kirglik või võitluslik ühendus, vaid harmoonia, andestus, isegi teenimine. Ainult täna on võimalik saada osa lõputult suurest energiast ja see tuleb andmise kaudu. Kui inimene kogu südamest tunneb soovi teisele anda, teda mõista, andestada, mitte ise saada, on tulemuseks see, et mõlemad partnerid saavad tohutu kingituse, mis investeeritakse nende suhtesse. Selline ongi täna õnne võti.

Tänane päev on loodud pühendumiseks suhetele!
Tänane päev on loodud pühendumiseks suhetele! Foto: Demiantseva Olha/Shutterstock

Milleks on tänane päev loodud?

Tänane päev avab unikaalsed võimalused saada iseenda südamest selgeid vastuseid oma suhete kohta. Võiksime selleks rahulikult aega võtta, ideaalis mitte rutata ja vähendada kohustusi, sest südamehääle kuulmiseks on vaja vaikust, ruumi ja aega. Võiksime lõõgastuda ja lõdvestuda, et sõnum ausalt vastu võtta.

Kaaslase tänamiseks ja tunnete väljendamiseks. Meil on täna võimalus tänulikkuse abil veelgi parandada ja tugevdada suhteid, mida oluliseks peame. Milles tunneme ära, et need aitavad meil endil paremaks inimeseks saada ja meie kõrval on kaaslane, kellele tahame kogu südamest anda kõike, mida meil anda on. Ilma lugemata, mida tema meile vastu annab.

Suhete tervendamiseks. Milline õnn – meil on täna võimalus tervendada suhteid. Täna on meil palju lihtsam saada ligi ammusele hingehaavale, võtta aega, rääkida rahulikult, leppida, andestada, lahti lasta. Ka parimates suhetes on erimeelsusi, lahkhelisid ja konflikte. Mida sügavamal südames on armastus kellegi vastu, seda valusam on ka haiget saada. Pea igas suhtes on hetki, mida tervendada, ka parimas suhtes. Need on sageli astmed veelgi parema ja lähedasema kontaktini oma kallimaga. Võib öelda, et suhete tervendamiseks on alati hea aeg, kui selleks on mõlemal partneril soovi, kuid vahel see voolab lihtsama vaevaga. 

Aeg on õige lahti laskmiseks. Öeldakse, et sa saad kõik, millest loobud. Õnnetunne ei jää pikaks ajaks peatuma ühtegi klammerduvasse suhtesse. Täna on meil lihtsam aru saada, mis meie suhtes õieti toimub. Kas teid hoiab koos hirm hüljatuse ees või on see päriselt armastus. Täna on meil julgust lahti lasta ja elu kinnitab peagi, et hirm oli asjatu. Teisalt leiame end vahel ka suhetest, mida me pole alustanud õigetel alustel, mis on oma aja ära elanud või on kunagised teekaaslased erinevaid teid pidi edasi liikunud ning koosoleku jätkamine piiraks mõlema arengut. Mitte ükski kõrvalseisja ei tea ega oska sellist nõu anda, et nüüd on arukas lahkuda. Kuid meil on endil täna paremad võimalused mõista, kuna tajud on selgemad.

Aeg loomiseks. Kui oled üksi, aga soovid oma ellu kaaslast, siis on täna suurepärane päev tulemuslikuks unistamiseks või manifesteerimiseks. Ära koosta tingimuste nimekirja, millele kõigele peaks kaaslane vastama, nii see ei tööta. Parem lõõgastu ja kujutle end suhtes, milles oled õnnelik, saad olla sina ise ja sinu vajadused on täidetud. Sealt saad tunnetuse kaudu tajuda, milline on kaaslane su kõrval – millised on tema omadused, iseloomujooned. Võid leida end isegi kehalistes hetkedes, kuulda ta häält, näha tema juukseid lehvimas. Inimene, keda suudad täna tunnetada, võib peagi su ellu jõuda.

Numeroloogia
Numeroloogia Foto: Shutterstock

Numeroloogia on maailma eri paigus laialt levinud esoteeriline distsipliin. Mitmetes kultuurides loetakse numbritest sõnumite otsimist heaks viiteks paremate valikute tegemisel. Lääne kultuuris on see üldiselt vähem levinud, küll aga tegelevad numbrite tähendusega hiina pärimus ning juudi müstika haru kabala. Tänaseni puudub numeroloogial igasugune teaduslik taust, valdavalt vaadeldakse seda ebateadusena ning sel teemal loodud lugusid võiks lugeda meelelahutusena. Nopi välja soovitused, mis meeldivad, ja ignoreeri rahuliku südamega neid, mis ei kõneta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles