SÕBRALIK LAHKUMINEK Harry Styles elab taas vallalise elu (1)

Naine
Copy
Harry Styles Olivia Wilde’i filmi esmaesitlusel.
Harry Styles Olivia Wilde’i filmi esmaesitlusel. Foto: Cinzia Camela / IPA / SIPA / Scanpix

Harry Styles’ile lähedased allikad kinnitavad, et laulja ja tema elukaaslane Olivia Wilde on kaheaastasest suhtest pausi teinud. Teada on, et paar saab siiani suurepäraselt läbi ning ühtegi suuremat tüli nende vahel polnud.

Harry Styles’i tüdruksõber Olivia on filmirežissöör ja töötas ka sel suvel esilinastunud filmi “Don’t Worry Darling” kallal, kus Harry mängis peaosa. Nüüd on naisel plaan minna Los Angelesse ning keskenduda oma lastele ja tööle. Olivial, kes on hetkel 38-aastane, on kaks last: kuueaastane tütar Daisy ja kaheksa-aastane poeg Otis. Kuigi paar pole hetkel koos, on nende vahel head suhted säilinud ning Wilde’i nähti 15. novembril Harryle kontserdil lastega kaasa elamas. Lähedaste allikate sõnul on paaril praegu erinevad prioriteedid, mis neid lahus hoiavad.

Suhte jooksul pidid Wilde ja Styles taluma draamat filmi «Don't Worry Darling» ilmumisega seoses. Kuuldavasti olid Wilde ja filmi peaosatäitja Florence Pugh, kes mängis linateoses Harry naist, omavahel tülli läinud. «Avalikkuse surve on olnud neile raske,» tunnistas paari lähedane sõber. «Neil on suhte ajal üksjagu tõuse ja mõõnu olnud.»

Olivia on selgitanud väljaandele Vanity Fair, miks ta oma suhet Styles'iga privaatsena on hoidnud: «Kui avate akna, ei saa te vihastada, kui sääsed sisse tulevad.» Ka Harry on intervjuus Rolling Stone'ile öelnud, et soovib oma isiklikku elu saladuses hoida. «Ma pole kunagi avalikult oma töövälisest elust rääkinud ja leian, et see on mulle positiivselt kasuks tulnud,» ütles Harry.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles