ÕÕVASTAV ⟩ Kaks 17-aastast peksid oma õpetaja pesapallikurikaga surnuks, sest…

Naine
Copy
Willard Miller ja Jeremy Goodale.
Willard Miller ja Jeremy Goodale. Foto: Kuvatõmmis Youtube’ist / Inside Edition

Ilmselt mäletab igaüks kooliajast, et halvad hinded tekitasid üksjagu ebamugavust. Kaks ameerika poissi läksid aga negatiivse hinde peale nii raevu, et otsustasid enda hispaania keele õpetaja tappa.

Kaks Iowa teismelist, Willard Miller ja Jeremy Goodale, tapsid oma hispaania keele õpetaja halvast hindest tuleneva pettumuse tõttu. Nüüdseks on algatatud kohtuprotsess, kus noormehi süüdistatakse Nohema Graberi mõrvas. Õpetaja surnukeha leiti eelmise aasta 3. novembril Fairfieldi pargist – ta oli pesapallikurikaga surnuks pekstud. Miller ja Goodale olid sel ajal 16-aastased.

Uurijad avastasid, et Miller kohtus Graberiga Fairfieldi keskkoolis 2. novembri pärastlõunal, et rääkida poisi halbadest õpitulemustest. Graber sõitis hiljem oma kaubikuga parki, kus ta iga päev pärast kooli jalutamas käis. Pealtnägijate sõnul väljus kaubik pargist tund hiljem kahe mehega esiistmel. Noormehed võeti vahele, kui nad autost väljununa linna poole kõndima hakkasid.
 

Miller kirjeldas politseile pettumust seoses halva hindega hispaania keeles, mille õpetaja Graber oli talle pannud. Mõrva motiiviks peetaksegi halba hinnet. Miller eitas algselt enda seost Graberi kadumisega, kuid hiljem tunnistas, et teadis kõigest, kuid ei osalenud selles. Noormees rääkis politseile, et tõelised mõrvarid – hulkuv maskides noorterühm – sundisid teda käru varastama, et naise surnukeha pargist välja transportida. Üks tunnistajatest esitas kuvatõmmised Snapchati vestlusest, kus on näha Goodale'i ülestunnistus, et ta põhjustas koos teise inimesega Graberi surma. Tunnistaja oli enda sõnul teadlik, et teine asjaga seotud noormees oli Miller.

Goodale'i kohtuprotsess toimub 5. detsembril, Milleril järgmise aasta märtsikuus. Mõlema noormehe üle peetakse kohut kui täiskasvanute üle. Iowas on esimese astme mõrvas süüdimõistva otsuse eest eluaegne vanglakaristus, kuid isegi kõige raskemates kuritegudes süüdi mõistetud alaealistele antakse võimalus tingimisi vabaneda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles