GALERII Tiina Talumehe etendus tõi kokku glamuursete kaunitaride koorekihi (2)

Copy

Oh kuidas me oleme glamuuri järele igatsenud! Tiina Talumehe moeetendus «Glamorama» tõi restorani MEKK kokku suure hulga kauneid inimesi. Ja riietuda need inimesed oskavad - vaata ja imetle!

Olgu ajad maailmas kui hullud tahes - Eestis leidub alati neid, kelle süda glamuuri rütmis lööb. Tiina Talumehe moegala oli võrratu motiiv oma lemmikdisaineri glamuursed kleidid taas välja otsida, selga panna ja end lille lüüa. Nii mõnigi imekaunis moepeo külaline talitas selle soovituse järgi.

Tiina Talumees «Glamorama»Publik, mood ja meeleolu
Tiina Talumees «Glamorama»Publik, mood ja meeleolu Foto: Kalev Lilleorg
Miss Estonia ja saatejuht Kristiina Heinmets on Tiina disaini austaja olnud aastaid.
Miss Estonia ja saatejuht Kristiina Heinmets on Tiina disaini austaja olnud aastaid. Foto: Kalev Lilleorg
Eda-Liis Kann särav juba Tiina Talumehe tuliuues loomingus, Haldo Oravas aga alati elegantses ülikonnas.
Eda-Liis Kann särav juba Tiina Talumehe tuliuues loomingus, Haldo Oravas aga alati elegantses ülikonnas. Foto: Kalev Lilleorg
Tiina Talumees ja Rene Uusmees - tippdisainer ja tippkokk lõid «Glamorama» raames tõelise hea maitse õhtu.
Tiina Talumees ja Rene Uusmees - tippdisainer ja tippkokk lõid «Glamorama» raames tõelise hea maitse õhtu. Foto: Kalev Lilleorg

«On aeg tuua tagasi glamuur!» manifesteerib moedisainer Tiina Talumees. Viimaste aastate ebakindlus ja hirm on rõhutanud igatsust sõõmu helguse ja ülevoolava entusiasmi järele. See õpetlik aeg on kandnud kandikul ette valikute assortii ning on olnud otsuste hetk sealt endale õiged ampsud välja noppida. Ja seda on Tiina ka osavalt teinud.

Kollektsioon «Glamorama» toob tagasi ajatu loomingu ja sädeleva draama. Julgete pintslitõmmetega on Tiina tagasi oma juurte juures, kohas mida ta hinges palavalt armastab – nautlevalt pillava disaini ja keha hellitavate materjalide rüpes. Maitsvad hõrgud kleidid.

«Glamorama» kollektsioonis, kus põimub uhket glamuuri killukese draamaga, on läbilõige disaineri parimatest mudelitest ja moeteekonna jooksul õpitud teadmistest. Oskusliku rätsepatöö ilu ning mõtestatud looming on Tiina elutöö alustalad.

Vaata kogu galeriid, nii palju glamuurset rahavst pole ammu nähtud!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles