KARM SÜÜDISTUS ⟩ Texase naise sõnul libistas abikaasa tema joogi sisse aborditableti

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Texase vandekohus esitas süüdistuse mehele, kes väidetavalt üritas oma abikaasa rasedust katkestada, segades tema joogi sisse aborditableti. 

38-aastasele advokaadile Mason Herringile esitati eelmisel nädalal Harrise maakonna vandekohtu poolt süüdistus kahes kuriteos, sealhulgas raseda inimese ründamises. Kohtudokumentide järgi arreteeriti ta algselt mais ja vabastati 30 000 dollari suuruse kautsjoni vastu.

Kohtudokumentide kohaselt ütles Herringi naine ametivõimudele, et märtsis hakkas abikaasa talle vedeliku tarbimise tähtsusest loengut pidama ja pidevalt vett pakkuma. Väidetavalt jäi ta pärast esimese häguse joogi tarbimist raskelt haigeks. Naise sõnul ajas mees vee hägususe torude süüks.

Kuna naisele tundus asi kahtlane, keeldus ta järgnevatest mehe poolt pakutavatest jookidest. Veidi hiljem olevatki ta leidnud prügikastist ravimi, mis sisaldab misoprostooli – toimeaine, mida kasutatakse abordi esilekutsumiseks.

Kohtudokumentide kohaselt oli paar lahku läinud selle aasta alguses ja käis abielunõustamistes, kus naine abikaasale ka rasedusest teatas. Süüdistaja sõnul väljendas tema abikaasa Mason Herring tekstisõnumites mitu korda, et pole raseduse üle õnnelik, kirjutas CBS News.

Prokurörid ütlesid Houstoni telejaamale KTRK, et laps sündis enneaegselt, kuid tervelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles