KARM ETTEHEIDE ⟩ 10-aastast õpilast süüdistatakse koolipsühholoogi ahistamises (1)

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Ameerika Ühendriikides süüdistatakse 10-aastast poissi ahistamises, kuna väidetavalt oli ta koolinõustajat kallistanud ja sobimatult puudutanud. Poisi perekond eitab seda väidet.

Juhtum leidis aset 24. oktoobril. Holly Hilli kooli nõustaja väidab, et ta astus klassiruumi, et õpetajaga midagi arutada, kui üks neljanda klassi õpilastest teda kallistama tuli. Koolipsühholoogi sõnul kallistas poiss psühholoogi külje pealt, aetades ühe käe ümber kaela ja haarates teisega vasakust rinnast. 

Psühholoog võttis poisi käe ära ja eemaldus temast. Naine teatas juhtunust juhtkonnale, mispeale kutsuti kooli korrakaitsjad ja laps eemaldati kümneks päevaks koolist. Poissi süüdistatakse väärteos.

Õpilane eitab süüd ning pere advokaadid ütlesid, et kooli juhtkond süüdistas last liiga rutakalt. Pere tunneb, et nende last on karistatud ilma fakte kontrollimata. Poisi enda õpetaja oli sel hetkel klassis, kuid väidetavalt ei näinud ta juhtunut pealt.

8. novembril lubati poisil tundidesse naasta. Õppeasutuse juhtkond keeldus juhtunut kuidagi kommenteerimast. Muid üksikasju kohtuprotsessi edenemise kohta veel ei ole, vahendab NBC News.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles