KAS KANNAKSID? ⟩ Uus moeröögatus lükkas aegade armastatuimad liibuvad teksad troonilt (4)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Figuuri kallistavad püksid on moe silmis eilne päev
Figuuri kallistavad püksid on moe silmis eilne päev Foto: Shutterstock

Moegurude ja trenditeadlike uueks lemmikuks on armutult figuuri järgivate pükste asemel midagi hoopis teisest ooperist. Püksid, mis on tuntud oma mugavuse ja praktilisuse poolest. 

Üks mugav ja moekas pükstemudel kutsus liibuvad püksid duellile ja võitis, New Yorgi ja teiste moepealinnade moenädalad tõestasid: trendikaim valik, mida praegu kanda, on lohvakad reietaskutega püksid. 

Kõige moodsamaid jalgu kaunistavad püksid peaksid olema lohvaka lõikega ja istuma värvliga vabalt puusadel, mitte nöörima armutult taljekohta. Sellele aitab kaasa ka pükste praktiline külg: kui laod oma meigividinad, võtmed, telefoni ja rahakoti taskutesse, pole käekotti vaja kaasa võttagi. 

Pükste sääred on enamasti sirge lõikega, kuid eriti uhketel mudelitel saab allääre nööride või kummiga kokku tõmmata. Kes teksadest kuidagi loobuda ei raatsi, rõõmustab ilmselt selle üle, et valikus on juba ka teksakangast mudeleid. 

Kas libistad ennast rõõmsalt avaralõikelistesse pükstesse või jääd senisele stiilile kindlaks ja vannud truudust kitsalõikelistele teksadele? 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles