«Mul purskusid pisarad silmist! Nii valus oli. Kuidas saab keegi midagi sedavõrd alatut teha?» Epp Kärsin oli rabatud, kui kuulis, mida tema nime all tehakse. Lugu on krõbedam, kui suudaks ettegi kujutada.

Kõik algas üllatuskingituseset, mille mees oma kallimale tegi. Tartust pärit naine Triin* (46) oli elevil ja rõõmus ning sõitis kõrgete ootustega Epp Kärsini naudingute koolitusele. Ta oli sellest ammu unistanud ja palju head kuulnud, ainult isiklik kogemus oligi veel puudu.

Salapärane atmosfäär lisas põnevust ja mõjus erutavalt. Auto tuli naisele järele ja viis ta pimedas kohale. Naise silmadele asetati silmaklapid. Seejärel kuulis ta kuidas lifti sisenes ning kusagile sõitis. Uksel võttis teda lahkelt vastu Epp Kärsin. Triin teda ei näinud, ainult kuulis. Juhendaja õpetas, mida ja kuidas tuleb teha. Naine kuuletus.

Edasine aga oli päris šokeeriv. Naise käte alla ilmusid alasti mehed, kelle suguliikmele tuli lingam massaaži teha. Täielik orgia! Triin ei tea isegi mitu neid mehi ruumis oli, kellele ta intiimseid naudinguid pakkus...

Kommentaarid (2)
Copy