VÄLDI VIGA ⟩ Seda tüüpi kampsun teeb sind pontsakaks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kindlasti on ka sul lemmikkampsun, mida sa kunagi seljast võtta ei taha? Ilma lemmikkampsunita pole võimalik külmahooaega üle elada. Loe alt, milliseid kudumeid tuleks vältida, et mitte paista nendes tüse.

Ükskõik kui palju stilistid ja moeeksperdid kampsuneid kiidavad, rikub see riideese mõnikord inimeste välimust.

Tihtilugu valitakse enda kehatüübile täiesti vale lõikega kampsun, mis muudab väljanägemise küll trendikaks, kuid lisab visuaalselt ka paar ülekilo. Ükski naine ei soovi kauni kampsuniga tüsedam välja näha!

See muidugi ei tähenda, et sa peaksid täielikult ülisuurtest kampsunitest loobuma. Tasub lihtsalt meelde jätta paar mudelit, mis sind kõige tõenäolisemalt alt veavad. 

Järgmised kampsuni mudelid võivad sinust lopsakama mulje jätta: 

Suur ja lohvakas kudum

Palmikutega kampsunid näevad väga armsad välja, kuid need on figuuri jaoks liiga massiivsed. Need «söövad» sinult pikkuse ja lisavad visuaalselt volüümikust. Kui sa aga oledki mõõtmetest pisike, siis on kohev kudum suurepärane viis enda kuju muutmiseks.

Kui sa aga kuidagi palmikutega kampsunist loobuda ei suuda, saab olukorra parandada siledate ja kergete tekstuuridega. Näiteks satiinist kleit või seelik muudab välimuse kergemaks.

Kottis varrukad

Paljud armastavad suuri varrukaid, mis on õrgadelt kroogitud ja soojendavad käsi. Kuid asi on selles, et need lisavad sulle visuaalselt ümarust.

Kindlasti tasub vältida ka kampsuneid, mis on alt soonikuga. Tihe soonik hakkab kõndides üles nihkuma, koondades kampsuni kõhu ümber. Eelistada tasub klassikalise lõikega ja keskmise paksusega kampsuneid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles