VIDEO ⟩ Naise auto akna taha ilmus irvitav matšeetega mees

Naine
Copy
@brisbaneincidentalerts A man has besn filmed trying to carjack people by scaring them with a machete in Deception Bay this week! Video: Rachel Massey. #b#brisbaneq#queenslanda#australiai#incident ♬ original sound - Brisbane Incident Alerts

Hirmuäratav video näitab, kuidas irvitav noormees, kes vehib rahulikult matšeetega, üritas Austraalias autot röövida. Kaadrid, mis võiksid samahästi olla pärit õudusfilmist, näitavad, kuidas õndsa näoga mees koputab sõiduki aknale – ise hoiab samal ajal tohutut tera püsti.

Autojuht Ash Massacre istus esmaspäeval liiklusummikus, kui õudse klipi filmis. Videol on näha, kuidas mees, matšeete käes, seisvate autode vahelt tema sõiduki juurde sammub. Seejärel avaldab ta soovi autosse saada, koputades aknale ja näidates külmrelva, irve näole kleebitud. Lõpuks andis ta alla ja kõndis edasi.

«See oli tohutult hirmus,» rääkis maniakki filminud naine. «Ma ei teadnud, mida teha. Olin šokis. Me seisime valgusfoori taga ja ma nägin, kuidas mingi kutt seal kõnnib ja ma mõtlesin, et mida ta teeb. Mu abikaasa ütles: «Oh, tal on matšeete käes». Ja mees vehkis sellega. Nii et ma hakkasin filmima, sest ma arvasin, et see on imelik ja mu õed ei usuks seda ilmaski.»

21-aastane mees arreteeriti sündmuskohal pärast politsei kutsumist. Teda süüdistatakse vägivallaga ähvardamises, ebaseaduslikus sissetungis mootorsõidukisse ja politsei takistamises, vahendas New York Post. Kahtlustatav peab detsembris kohtusse ilmuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles