VIDEO Epp Kärsin: «Meil kõigil on seksuaalfantaasiad, laske need lihtsalt lendu!» (2)

Copy

Magamistoas käib kõik vaikselt, pimedas ja teki all... Oo ei! Eestlased on suured erootikasõbrad ja üle keskmise julged katsetajad. Ega muidu ei tasuks T1 keskuses avada Baltikumi suurimat erootikapoodi Hot Lips. Küsisime avapeo seksikatelt külalistelt: «Mida te ise magamistoas oma armuelu vürtsitamiseks kasutate?» Vastuste julgus võib teid üllatada.

Võib ju öelda, et kui armastus kahe inimese vahel on suur pole midagi enamat vaja. Eks ole seegi tõsi. Aga lisaks kirele, kahele käele ja elavale fantaasiale on teinekord lihtsalt tore ka eksperimenteerida. Uskuge, pikad ja õnnelikud püsisuhted kestavad tihti kahe kirgliku, ulaka ja mängujulge kaaslase vahel. Soov magamistuppa vaheldust tuua ei pea tähendama uut kaaslast, äkki hoopis uut.... las inimesed ise räägivad.

Seksuaalfantaasiad on kõigil

Te ei kujuta ettegi, mida kõike inimesed magamistoas teevad! Naudingute koolitaja Epp Kärsin soovitab võtta magamistoas appi just need asjad, mis erutavad inimest ennast. Ei ole olemas midagi, mis oleks universaalselt erutav, oh ei! Voodi on paik, kus avaldub iga inimese unikaalsus. 

«Kindlasti tuleb kasuks võtta mängu elemendid, mis sind ennast viivad mõnusale lainele, mis on erutavad ja meelelised, mis pakuvad rohkem naudinguid,» soovitab Kärsin. Mida konkreetsemalt proovida? «Võibolla rollimängude jaoks midagi, näiteks kehasukad, pitsid ja satsid. On tohutult palju võimalusi. Ärge jääge oma mugavusringi ja ärge mõelge, mida kaaslane sellest arvab. Unustage ära! Meil kõigil on seksuaalfantaasiad, laske need lihtsalt lendu!» 

Naudingute koolitaja Epp Kärsin oli peakülaliseks Hot Lipsi Erootikamaailm suurel avapeol.
Naudingute koolitaja Epp Kärsin oli peakülaliseks Hot Lipsi Erootikamaailm suurel avapeol. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Pöörane performance

Kohale tulnud külalisi raputas uljas ja äärmuslikke fantaasiaid teostav seksikas performance. Vaatemäng algas kannatusterohke sünnitusega ja kulges läbi Domina lossis kulgeva orgia ning shibori praktika finaalini rituaalse õhtusöögi kujul. Päris haarav vaatamine. Publik unustas isegi omavahel vestelda.

Eesmärk oli ilmselt näidata, et kuitahes palju on keegi erootika vallas tänaseni eksperimenteerinud, ise proovinud, avastanud ja näinud, kindlasti on veelgi rohkem seda, mida sa veel pole teinud ega näinud. «Fantaasiatel ja seksuaalsel avastamisel lage ees ei ole,» kinnitab naudingute koolitaja Epp Kärsin.

 Erootikamaailma avamise performance üllatas ja raputas nii julguse kui radikaalsusega. «Aga inimeste fantaasiad - need on veel palju-palju julgemad,» sõnas performance lavastaja Triin Simson. Hot Lipsi avapidu, T1.
 Erootikamaailma avamise performance üllatas ja raputas nii julguse kui radikaalsusega. «Aga inimeste fantaasiad - need on veel palju-palju julgemad,» sõnas performance lavastaja Triin Simson. Hot Lipsi avapidu, T1. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

«Minule väga meeldivad igasugused paelad ja sidumised. Ma arvan, et see on väga kift asi,» räägib sotsiaalmeedia juht Meisi Volt. «Alati kui näen mingeid rihmades inimesi ringi liikumas, siis süda läheb soojaks kohe.»  Meisi eelistustes räägib tõenäoliselt kaasa ka moeprofi terav stiilinina - kõikvõimalikud harnessid ja sado-maso elemendid stilistikas on hetkel jõuliselt esile kerkiv trend moepealinnades.

Sotsiaalmeedia juht Meisi Volt armastab stiilseid sidumisi. Miks? Vaata videot, saad veel rohkem teada, mida need armurõõmudele juurde annavad.
Sotsiaalmeedia juht Meisi Volt armastab stiilseid sidumisi. Miks? Vaata videot, saad veel rohkem teada, mida need armurõõmudele juurde annavad. Foto: Pilt videost

On päris elumuutev kui kaugele on erootikamaailma leiutised viimaste aastatega arenenud, et pakkuda orgasme ka neile, kelle jaoks see teekond raskvõitu on. Näiteks korraldas mõne aasta eest omamoodi orgasmirevolutsiooni helilainete tehnoloogia kasututselevõtt erogeensete tsoonide stimuleerimiseks. Naised, kes seni polnud kogenud ühtegi orgasmi või said neid haruhava, hakkasid neid äkki imelihtsalt saama. Alati. Korduvalt. Äkki sai naise naudingust seksi juurde orgaaniliselt kuuluv asi, mitte pühapäevane harv preemia. Niisugused tooted on näiteks kliitorit stimuleerivad Lelo Sona ja Satisfyer Pro 2. Kümned miljonid naised on tänu neile saanud orgasmilõhest üle.

Lelu ei asenda kaaslast

Mänguasjade areng ei tähenda, et meil kaaslasi enam vaja poleks. Orgasmide jaoks tõesti ei ole tarvis ei meest ega naist. Aga me ei seksi vaid selleks, et ise naudingut saada ja pingeid maandada. Parimaks osaks voodis jääb alati just jagamine, armastus ja energiavahetus. Seda ei kompenseeri ka kõige nutikam seksilelu. Ka abimehi voodis kasutab suur osa paare koos. Mõnel on tarvis lausa eraldi tuba sisse seatud, et kogu külluslik naudingute atribuutika kuhugi ära mahutada.

T1 kaubanduskeskuses avatud hiiglaslik erootikamaailm Hot Lips pakub kõikvõimalikke vahendeid kostüümidest mänguasjadeni, et elu sama kaasalse kõrval iial igavaks ei läheks.

Kui mängus on kaks täiskasvanud inimest kes teineteisega arvestavad, kõik toimub armastuses ja austuses, hea tervise raames ja vaba tahte alusel polegi kellelgi alust näpuga näidata või öelda, mida võib ja mida ei või.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles