OMAKOHUS ⟩ USAs vahistati mees, keda süüdistatakse oma tütre peigmehe hukkamises

Naine
Copy
Michael Lee Laflex.
Michael Lee Laflex. Foto: Crow Wing County Sheriff’s Office

Ameeriklasest isa tappis oma tütre poiss-sõbra, sest kahtlustas teda oma tütre väärkohtlemises. 

Minnesota osariigist Brainerdist pärit 45-aastasele Michael Lee Laflexile esitati selle nädala alguses süüdistus Bryce Brogle'i tahtlikus tapmises.

23-aastase Brogle'i kadumisest teatas 28. oktoobril Laflexi tütar, kes ütles võimudele, et ei ole oma poiss-sõbrast kuulnud sellest ajast saadik, kui too kaks päeva varem koos tema isaga laoruumi läks.

Vihje peale asja uurima läinud politseinikud leidsid laoruumi betoonpõrandalt verd ja valgendit ning lohistamisjäljed.

Ühe pereliikme sõnul olevat Laflex isegi tunnistanud Brogle'i tulistamist ja tema keha kelguga liigutamist. Mees olevat ka öelnud, et «teda ei leita».

Brogle'i üürileandja rääkis võimudele, et Laflex helistas talle hiljuti ja küsis, kas üürnik on tema tütrele haiget teinud. Kui üürileandja ütles, et tõepoolest nägi tüdrukut kahe sinise silmaga, siis olevat mees vastanud, et kavatseb Brogle'i tappa ja «auk on juba kaevatud».

Väljaande Brainerd Dispatchi teatel tegi lahkamine kindlaks, et Brogle tapeti kuklasse tehtud lasuga.

Laflex on seadusega pahuksis olnud ka varasemalt. 2018. aasta septembris tunnistas ta end süüdi haavatava isikuga seksuaalvahekorda astumises. Hetkel viibib Laflex vahi all, kohus määras tema kautsjoni suuruseks 2 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles