Õiglane või mitte? Taksos sünnitanud naine sai šokeeriva arve (4)

Naine
Copy
Taksod. Pilt on illustreeriva tähendusega.
Taksod. Pilt on illustreeriva tähendusega. Foto: Sille Annuk / Scanpix

Haiglasse rutiinsesse kontrolli suundunud 26-aastasel Briti naisel tuli ootamatult sünnitada takso tagaistmel. Rõõmsat sündmust varjutas kahekordse ema jaoks aga sõiduteenust pakkunud ettevõtte hilisem käitumine.

Inglismaal Buckinghamshire'is elav Farah Cacanindin oli just alustamas oma 21 kilomeetri pikkust teekonda haiglasse, kui tundis, kuidas sünnitusvalud pihta hakkavad.

«Me olime viis minutit sõitnud, kui mul tulid veed ära,» rääkis Cacanindin New York Postile. «Juht küsis, kas ma tahan, et ta kõrvale tõmbaks, kuid palusin tal jätkata, sest uskusin, et jõuan enne lapse sündi haiglasse,» lisas ta. 

Läks ikkagi nii, et Cacanindin tõi oma tütre Naia ilmale sõitva auto tagaistmel. Samal ajal helistas juht haiglasse, et arste naise tulekust teavitada.

«Haiglasse jõudes ootasid mind šokis ämmaemandad,» meenutas Cacanindin, kellel on ka 15-kuune poeg Kairo. «See oli sürreaalne. Mul ei olnud võimalust isegi kartma hakata,» tõdes ta.

Mõni päev pärast sünnitust sai Cacanindin taksofirmalt aga arve, mida nähes oli ta pehmelt öeldes šokeeritud. Lisaks 34 euro suurusele sõidutasule, tuli naisel käia välja ka üle 100 euro suurune koristustasu.

«Ma saan aru, et võis tekkida segadus, kuid minu süüdistamine selles on natuke häbematu,» leidis Cacanindin. 

Taksofirma ei ole juhtunu kohta veel kommentaare jaganud. 

Farah ja tema tütar Naia:

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles