Kahtlustad, et kallim petab sind? See on kõige esimene asi, mida teha

Naine
Copy
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kuigi armumine on loomulik ja see toimub sageli kiiresti, nõuab romantilise suhte säilitamine palju pingutust. Ükskõik kui õnnelik ja täiuslik paar ka ei tunduks, läbivad kõik suhted kasvamiseks ja arenemiseks erinevaid etappe.

Suhte ajal, eriti alguses, on enamik inimesi teineteisesse täielikult armunud. Kuid aja jooksul võivad igavus, monotoonsus ja sädeme puudumine inimesed lahku ajada. Kuigi on normaalne, et kõik paarid kogevad suhtes tõuse ja mõõnasid, võivad teatud taunitavad käitumised ja teod, näiteks truudusetus, põhjustada valusaid lahkuminekuid ja lahutusi.

Kui sul on kahtlus, et sinu partner võib sind petta, pead sellele õigesti reageerima. Enamikul inimestel pole aga õrna aimugi, mida sellises olukorras teha.

Ekspertide nõuanne on järgmine: kõige olulisem ja esimene asi, mida igaüks sellises olukorras tegema peaks, on oma suu lahti teha. Räägi oma kahtlustest partnerile ausalt ja ära varja, mida arvad. Kuid ära tee liiga rutakaid järeldusi ja ära unusta anda oma partnerile võimalus olukorda selgitada.

Neid näpunäiteid järgides saab teie suhe petmiskahtlustest kergemini üle ja te ei tee asja hullemaks, soovitab The List.

Kui petmine on ilmsiks tulnud, saate probleemi süvitsi lahendada. Professionaalilt abi otsimine võib aidata sinul ja sinu partneril oma mõtteid paremini väljendada, kuna nõustajad on head kuulajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles