PRINTSESSI ALUKANIPID Sellist ihupesu kannab Kate Middleton

Naine
Copy
Alati laitmatu välimusega Kate Middleton seisab selle eest hea, et miskit intiimset kunagi ei välgataks, sest see oleks kuningliku pere liikme puhul eriti labane ja vastuvõetamatu.
Alati laitmatu välimusega Kate Middleton seisab selle eest hea, et miskit intiimset kunagi ei välgataks, sest see oleks kuningliku pere liikme puhul eriti labane ja vastuvõetamatu. Foto: PA Wire/ Scanpix

Walesi printsessi Kate Middleton käib pidevalt tuulistel ringreisidel, jooksuradadel ja heategevusüritustel, kus näeb alati välja laitmatu. Ei mingeid üle pea lendavaid seelikuid ega kummardudes värvli vahelt piiluvaid punaseid stringe. Et näha kogu aeg välja nagu kuningliku perekonna kõrgema astme liikmele kohane, on printsessil varrukast võtta nii mõnedki konkreetsed alukanipid.

Kate’il on viimseni lihvitud isiklik stiil, kuid see on allutatud kuninglikule protokollile, mis hõlmab kindla pikkusega seelikuid ja kleite. Värvid ei ole kuningliku protokolliga reguleeritud ning nagu kadunud kuninganna Elizabeth, kannab ka Kate meeleldi erksaid toone, mis aitavad tal rahvamassis silma paista.

Kui nüüd aga jätta riided ja aksessuaarid kõrvale, siis me kõik teame, et suurepärase riietuse alus on hea aluspesu. Kuningapere aluspükste- või rinnahoidjajooned ei tohi mingil juhul läbi riiete kumada. «Aluspesu ja rinnahoidjad loetakse isiklikuks intiimriietuseks ning kuningliku pere liikme intiimriiete väljapanekut lihtsalt ei toimu,» ütles kuningliku etiketi ekspert Myka Meier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles