KES TEEB NII? ⟩ Ema leidis lapse halloween'i kommi seest midagi ohtlikku

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Nagu paljud lapsed maailmas, käisid ka Lindsey Dickinson'i tütar ja poeg Halloween'i jooksmas. Kui lapsed hiljem kogutud saaki näitasid, avastas ema kommide seast kummalise välimusega maiuse.

Lindsey kaks last Charlie (14) ja Grace (12) näitasid emale maiuspalasid, mille nad pärast poolteist tundi ustele koputamist kogusid. See, mis aga ühe kommi seest välja tuli, oli hirmutav, vahendab Daily Star.

Murelik ema ütles, et tema poeg võttis naabritelt saadud maiustuste seast ühe kommi, et see suhu pista. Kuid enne kui ta selle suhu jõudis pista, märkas ema kommil kahtlast «rohelist joont». Lähemalt vaadates selgus õudusega, et tegu oli kommi sisse peidetud pliiatsiteritaja teraga. 

Loomulikult ei olnud lastel aimugi, kellelt nad maiuse saanud olid, sest nad oli läbi kõmpinud pika maa ja koputanud kümnetele ustele. 

«Ma olin nii šokeeritud. Kuidas sai keegi seda teha?» küsib ema nõutult. Halvimal juhul oleks olukord võinud lõppeda väga traagiliselt. 

Lindsey jagas juhtunut ka Facebookis, et hoiatada teisi piirkonna vanemaid. Vaid mõne tunni jooksul jagati postitust enam kui 1000 korda. Hetkel ei ole teada, kas ja kui palju selliseid maiustusi veel teiste laste kommide hulka jõudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles