KUUMAD VIDEOD Kim Kardashian näitas kurve seksikas lateksist kostüümis

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kätte on jõudnud kauaoodatud Halloween ja seega avaneb võimalus tõmmata selga kõige jubedam või julgem kostüüm, mis kapinurgas oma aega on oodanud. Kardashianite jaoks on Halloweeni tähistamine ülimalt oluline – kostüüme planeeritakse peresiseselt juba kuid varem. Sellel aastal kehastus Kim tegelaseks Mystique filmist «X-Mehed».

42-aastane Kardashian kandis üleni liibuvat sinist bodi, et kehastada veetlevat koomiksitegelast – seksikat kujumuutvat palgamõrvarit, keda on varasemates «X-Meeste» filmides kehastanud näiteks Rebecca Romijn ja Jennifer Lawrence.

Kardashiani välimus Mystique'na oli laitmatu: tema nägu oli üleni värvitud kostüümi tooni siniseks, silmades kandis Kim erkkollaseid läätsi ja peas punast parukat. Ka Kim ise oli enda välimusega väga rahul. «See näeb nii lahe välja,» võis kuulda teda kellelegi ühes videos jutustamas, kui ta enda meigiga lõpusirgel olles peeglisse vaatas.

Ka fännidele avaldas Kimi välimus muljet – Twitter täitus loetud minutitega säutsudest, mis tunnustasid naise unikaalset kostüümivalikut ja jalustrabavat väljanägemist.

«Ma ei kujuta ette, kui raske võis olla sellesse kitsasse kostüümi pugeda. See tuletab meelde aega, kui pidasite dieeti, et mahtuda Marilyn Monroe kleiti. Annate endast alati parima 🔥,» kommenteeris üks jälgija.

«Kim nägi välja täpselt nagu Mystique, isegi kõrgete kontsadega,» tunnustas teine.

Mõistagi polnud Kim oma kuulsast perekonnast ainus, kes tänavuse Halloweeni puhul muljetavaldat kostüümi kandis. Naine jagas päev varem pilte endast ja Kanye Westiga saadud neljast lapsest: Northist, Saintist, Chicagost ja Psalmist. Nemad kehastasid hip-hopi ikoone Aaliyah, Snoop Dogg, Sade ja Eazy-E. . Kylie Jenner püüdis jälgijate tähelepanu kütkestava Frankensteini pruudina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles