OHTLIK PÖÖRE ⟩ 18-aastaselt seksi müüma hakanud neiu täitis sadade meeste fantaasiad, kuid siis...

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Sonja oli seksitööga alustades vaid 18-aastane. Algul oli meeste tähelepanu ja lihtsalt tulnud raha joovastav, kuid nüüd arvab ta, et maksis selle eest liiga suurt lõivu, vahendab Ilta-Sanomat.

Sonja oli seksitööga alustades vaid 18-aastane. Noor vanus paelus kliente ja seetõttu kasvas tema kliendibaas peagi suureks. Ta leidis oma kliendid seksiteenuste ostmisele ja müümisele spetsialiseerunud veebisaitide kaudu. Peamiselt pakkus ta gfe-teenust, mis on lühend sõnast girlfriend experience. Tüdruksõbra teenust iseloomustab see, et lisaks seksile pakub ta ka lähedust, nagu näiteks suudlemine ja kaisutamine.

Kliendid, kellega Sonja kohtus, olid enamasti üsna tavalised, hästi käituvad Soome mehed. Kohtumised olid toredad ja klientide imetlevad pilgud ning komplimendid mõjusid hästi ja tõstsid Sonja enesekindlust. Kui algaja seksitöötajana õnnestus tal saada «tööots» vaid paar korda nädalas, siis poole aasta pärast oli olukord sootuks teine.

«Ma arvan, et mu rekord oli 20 klienti nädalas. Ma nii nautisin tunnet, kui nägin, kui väga mind tahetakse,» tunnistab ta. Eelkõige oli Sonja vaimustuses, et ta teenis üsna väikese tööga suuri summasid.

Sonja tahtis teenida aina rohkem, nii palju kui võimalik. Kuna ta soovis oma sissetulekuid veelgi suurendada, lasi ta uute klientide osas lati madalamale.

Ta sattus väga ebameeldiva kliendi otsa, kes tõmbas poole vahekorra ajal kondoomi pealt, pannes sellega naise haavatavasse olukorda. «See, kuidas ta mind kohtles, oli äärmiselt alandav ja solvav. Olin nagu mingi objekt, mul polnud otsustusõigust,» jagab Sonja oma tundeid.

Sonja ostis apteegist rasestumisest hoidumiseks SOS-pilli ja tegi järgnevate kuude jooksul mitu korda suguhaiguste teste. Õnneks olid testid puhtad, kuid naine tegi selle kogemuse põhjal tööga lõpparve.

Tänaseks pole Sonja seksiteenuseid müünud kaks aastat ja naine on oma otsusega rahul. Loomulikult igatseb ta endiselt suurt sissetulekut ning ta on vahel mõelnud, et äkki peaks kiireks rahasüstiks paar tööotsa tegema. 

Täispikka artiklit saad lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles