Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

FÄNNID ON ŠOKIS Cindy Crawford ja tema tütar Kaia Gerber näevad välja nagu kaks tilka vett (1)

Copy
Foto: Shutterstock

Nädalavahetusel osales modell ja näitleja Kaia Gerber Hollywoodi iga-aastasel muuseumigalal Los Angeleses. Cindy Crawfordi tütre välimus tekitas ühismeedias palju kõmu – Twitteri kasutajad juhtisid tähelepanu Gerberi sarnasustele ema Cindyga, mida paistab iga aastaga järjest juurde tulevat.

Gerberil ei kulunud kaua aega, et astuda oma ema jälgedes modellindusse. Kümneaastaselt tegi ta oma esimese kampaania Versacele ja 14-aastaselt poseeris Itaalia Vogue'is. Sellest ajast peale on Kaia olnud modellimaastikul tõusev täht ning tema karjääris on juba olnud mitmeid paralleele tema kuulsa ema Cindyga. Mõlemad on teinud koostööd Versace, Chaneli, Michael Korsi ja Valentinoga ning olnud korduvalt Vogue’i kaanel. «Ma poleks kunagi arvanud, et hakkame tööelus nii tihedalt kokku puutuma,» tõdes Crawford 2019. aastal Vogue'ile.

Võrdlused Gerberi ja Crawfordi vahel pole midagi uut – tütre Instagramis on kõik fotod, millel on ka tema ema, üle ujutatud kommentaaridega, milles nimetatakse noort modelli Crawfordi klooniks või kaksikuks.

Isegi kleidivalik galal oli austusavaldus Cindyle – Kaia kleit pärines moebrändi Alaïa 2023. aasta kevadsuvisest kollektsioonist. Brändi asutaja Azzedine Alaïa palkas järjekindlalt 80ndate lõpust kuni 90ndateni välja Crawfordi enda kollektsioone esitlema. Cindy on isegi öelnud, et tal on garderoobis üks Alaïa kleit igaks elujuhtumiks.

Selle asemel, et jägida viimaseid trende, hoiab Kaia Gerber klassikalist ja minimalistlikku joont, nähes välja sama kaunis, nagu tema ema.

Tagasi üles