EKSTSENTRILINE VÕI LUMMAV? Harry Styles kehastub uues muusikavideos laulvaks merineitsiks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Harry Stylesi ustavamad kuulajad teavad, et see mees oskab üllatada, kuid keegi ei osanud ette näha tema uusima muusikavideo stsenaariumit. Armastatud laulja kehastab oma singli «Music For A Sushi Restaurant» («Muusika sushirestoranile») sürrealistlikus muusikavideos kaheksajalalaadsete kombitsatega laulvat merineitsit.

Režissöör Aube Perrie kolmeminutilises videos on näha, kuidas kauges linnas töötav sushikokkade seltskond leiab 28-aastase popsuperstaari ja kannab ta oma kööki. Esialgu kardab Harry, et temast tehakse sushit, kuid hirmule alistumata alustab mees restoranis lauljakarjääri ja teeb lõpuks elava etteaste, mida toetab krevetipeadega puhkpillimeeskond.

Videos kannab endine One Directioni staar ekstravagantseid merestiilis rõivaid, mille on kombineerinud raskete pärlikeede, merikarpidest päikseprillide, kroonide ja sädelusega. Muusikavideo suutis Harry fänne korralikult šokeerida, kuid seda vaid positiivselt, mida näitavad ka arvukad Twitteri postitused.

«Ma ei osanud merineitsi Harry Stylesi järele isegi puudust tunda, kuid ma vajasin seda,» kommenteerib üks fänn.

«See on tõestusmaterjal, et Harry Styles suudab kõike,» tunnustas teine.

Mõni fänn on läinud koguni nii kaugele, et näeb lauljat uue Inglismaa kuningana. Kirevast vastukajast võib järeldada, et Harry Styles on taas kord millegi uue ja enneolematuga hakkama saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles