GENIAALNE Filipiinidel kannavad õpilased eksamite ajal spikerdamisvastaseid maske

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Filipiinidel asuva Bicoli ülikooli insenerikolledži õppejõud professor Mary Joy Mandane-Ortiz andis enda õpilastele ülesandeks meisterdada spikerdamisvastane mask, millega eksamile tulla. Tema üllatuseks võeti ettepanek avasüli vastu ning ka õpilastele pakkus uudne lahendus rõõmu.

Mõned õpilased kandsid munakarpidest enda valmistatud mütse, teised meisterdasid oma maskid papist ja riidepuudest. Oli ka neid, kes saabusid eksamile, Halloweeni mask peas. Positiivsest vastukajast üllatunud professor leidis idee Facebookist – aastal 2013 kandsid Tai tudengid sarnaseid maske.

«Õpilased võtsid väljakutse vastu ilma igasuguste kaebusteta,» rääkis õppejõud Mandane-Ortiz, ja lisas, et tal on hea meel loovuse üle, mida õpilased maske meisterdades üles näitasid.

«Ma olin alguses eksami pärast üsna närvis,» tunnistas 21-aastane tudeng Marc Louise Pelaez, kellele pakkus eksami ajal torbikulaadse mütsi kandmine palju lõbu. «Klassikaaslaste tehtud mütse oli naljakas näha, tänu neile muutus meeleolu klassis palju rahulikumaks.»

Spikerdamisvastased mütsid tegid tema sõnul eksamid pingevabamaks ja mõnusamaks. «Mulle väga meeldis meie õpetaja idee ja ootan põnevusega detsembris toimuvat lõpueksamit,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles