KAS OLED ÖELNUD? ⟩ 3 seksikaimat sõna, mida naine võib mehele öelda

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Foto: Unsplash

Paljud arvavad, et kõige seksikamad sõnad, mida naine mehele öelda võib, on kuidagi seotud seksiga ja ilmselt arvavad paljud, et need sõnad on «ma tahan seksida». See pole aga KÕIGE seksikam asi, mida naine mehele öelda võib.

Mees, kes on ühenduses oma meheliku olemusega, ei pea üldiselt seksikaks, kui intiimpartner teda voodisse kamandab. Ka enamik naisi ei pea väga seksikaks meest, kes alandlikult tema korraldusi täidab. Seksikusel pole sel juhul midagi pistmist seksi endaga, vaid see on seotud emotsionaalse tasemega ja sellega, et tunned, et teine ​​inimene on emotsionaalselt lähedane.

Tegelikult on kõige seksikamad sõnad, mida naine mehele öelda võib: «ma usaldan sind». Kui naine lausub need kolm sõna mehele, tunneb ta end kohe mehelikumana ning sõnad loovad ka vastastikuse pühendumise. Need sõnad on nii võimsad, et mees võib ootamatult leida inspiratsiooni hüpata köiga mööda kõrgeid hooneid ja päästa puud otsast kassipoegi. 

Need kolm sõna paneb iga mehe end seksikana tundma. Sest kui ta need sõnad tõeliselt vastu võtab, käivitub tema ürgne mehelikkus, tugevdades teda otsusekindlusega ja süvendades tema pühendumust eesmärgile. 

Vastastikune usaldus on nagunii suhtes üks olulisemaid asju, seega pole ime, et usalduse avaldamine ja mehe usaldusväärsusse uskumine on tema meelest seksikaim asi üldse.

Nii et järgmine kord, kui tahad mehele midagi seksikat öelda, ütle talle, et usaldad teda, kirjutab Bryan Reeves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles