EBAMEELDIV ÜLLATUS Naise pea plahvatas lennukis õhusurve tõttu

Naine
Copy
@polish_99

No hard feelings, he’s actually a really nice guy🤣

♬ miss you southstar - EX7STENCE™

Üks naine paljastas tuhandete Tiktoki kasutajate õuduseks, kuidas tema pea plahvatas õhusurve tõttu lennukis. Kuidas siis õnnetul sotsiaalmeediastaaril kohe nii viltu vedas?

Naine nimega Weronika oli enne lennureisi käinud operatsioonil ning tema õmblused rebenesid lahti, kui lennuk hõljus kilomeetrite kõrgusel maapinnast. Arste ta ei süüdista, vaid ütleb, et kõik oli korras, kui ta lennukisse astus.

«Mul on ebatavaliselt pehmed koed ja ma paistetan üles rohkem kui keskmine inimene, mis viis selleni, et ühest kohast tulid haava õmblused lennukis lahti,» rahustas ta oma jälgijaid, kel oli tekkinud mure enda peanupu pärast.

@polish_99

I have really tried to be as concise as possible but I am going to do a part 2 now, I won’t make you wait

♬ Bad Habit - Steve Lacy

Ta oli lasknud enda silmi kassisilmade kujuliseks opereerida ning arst oli tema paranemisega olnud rahul. Alles siis, kui Weronika lennuk oli õhus, hakkasid asjad kiiva kiskuma. «Me olime lennukis, kõik on rahulik, olime läinud magama, sest olime reisinud alates kella kahest öösel, kui ma ärkasin üles ja mul oli väga valus,» kirjeldas ta.

«Ma tundsin valu vasaku kõrva taga ja ma mõtlesin, et kuidas on see võimalik, ma ei tohiks oma kõrvu veel tundagi. Kõik oli tõesti valus, ma tõusin üles, läksin tualetti ja siis käis täiesti kuuldav popsatus.» Seejärel sai ta aru, et tema vasaku kõrva taga olev sisselõige oli lahti rebenenud. Tema kaela mööda hakkas verd voolama, kuid ta ei saanud peale haavale surve avaldamise midagi teha, enne kui lennuk maandus.

Õnneks nüüd on Weronikal juba palju parem ning ta taastub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles