Seksinäljas mehed pommitasid naist kõnedega. Politsei avastus šokeeris kõiki!

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

See kõik algas ühe kummalise telefonikõnega. Peagi selgus, et keegi oli Saara identiteedi varastanud ja seda enda huvides ära kasutanud – keegi, kes teadis naisest kahtlaselt palju. Tõde kurjategija kohta oli täielik šokk, kirjutab Ilta Sanomat.

Soomlanna Saara sai esimese kummalise telefonikõne tööpäeva keskel. Liini teisest otsast oli kuulda tundmatu mehe häält, kelle sõnul olid nad eelmisel õhtul seksivestluse saidil pikalt vestelnud. Mees oli lubanud Saarat kõnega üllatada.

Segadus oli vastastikune. Mees arvas tõesti, et Saara on vestlusest tuttav naine, kuigi Saara polnud kõnealust saiti kunagi külastanud. Seal oli aga tema pilt ja andmed, mis olid õiged: nimi, sünniaasta, hobid, töö. Keegi esines tema nime all.

Pärast esimest šokki tabas veelgi suurem ärevus: tegu pidi olema inimesega, kes teadis tema kohta hämmastavalt palju isiklikke asju. See pidi olema keegi lähiringkonnast. Kuid kes?

Saara tegi politseisse avalduse, kuid uurijatel polnud aega kohe tema juhtumiga tegeleda. Kui Saara kriminalistile helistas, küsis too, kas see võib ehk olla mõni tema endine poiss-sõber? Saara ei uskunud, et keegi tema endistest partneritest midagi sellist ette võtab. Pealegi oli ta selleks ajaks oma praeguse elukaaslasega juba kümme aastat koos olnud.

Saarat ei jäetud rahule ning kõige hullem oli see, et helistajaid lisandus aina juurde. Tundmatud mehed pommitasid teda kõnede ja sõnumitega ning tema kodu ette hakkasid ilmuma kummalised autod. Ta hakkas kahtlustama kõiki oma lähiringkonnas, isegi abikaasat, keda ta arvas suurepäraselt tundvat. 

Lõpuks selgus, et veebisaidil esines Saara nime all tema abikaasa isa. Saara soovis vastust veel vaid ühele küsimusele: miks äi talle niimoodi tegi?

Täispikka lugu saad lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles