KOHUTAV JUHTUM ⟩ Mees nakatab õõvastaval moel naisi suguhaigusega

Naine
Copy

Puhastusteenindaja pesi oma peenist ohvrite veepudelis või urineeris sinna. Kõigepealt teatas üks naine ravimatust suguhaigusest, mille ta saanud, kuna 50-aastane Lucio Diaz urineeris tema veepudelisse. Seepeale andsid endast teada veel 13 ohvrit.

Kohtuistungil määrati Diazile üle 75 000 euro suurune trahv. Talle esitati süüdistus väärkohtlemise ja surmava relvaga toime pandud raskekujulise rünnaku eest. Mõlemad esialgsed süüdistused on seotud ühe ja sama naisega, kes on 54-aastane ning jäänud juhtumist rääkides anonüümseks. Ta on öelnud, et Diaz on «haige mees» ja leotas «oma peenist minu vee sees».

Loe ka: Nii muutub peenis nelja- ja viiekümnendates eluaastates

Samuti ütles ta, et oli saanud suguhaiguse. «Ta andis mulle suguhaiguse, mis jääb mulle kogu ülejäänud eluks. Miski ei muuda seda. Miski ei tee seda minu jaoks paremaks. Tegelikult tunnen, et pean kogu ülejäänud elu olema ettevaatlik. Tahan, et tema teod saaksid avalikuks ja et ta maksaks selle eest, mida ta mulle tegi, ja et ta siis deporteeritaks.»

Diaz jäi vahele, kui laual olev kaamera salvestas ta tegevuse. Diaz on elanud 22 aastat Houstonis, Ameerikas ja tal on oma naisega seitse last, vahendab Daily Star.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles