TALLINN FASHION WEEK ⟩ Kirill Safonov: ülesuuruses pintsakuid ja pükse minu kollektsioonis ei näe

Kathleen Loss
, ajakirjanik
Copy
Kirill Safonovi erilistest kangastest kollektsioonis on mõjutusi põhjamaa loodusest.
Kirill Safonovi erilistest kangastest kollektsioonis on mõjutusi põhjamaa loodusest. Foto: Kirill Safonovi bränd

Neljapäeval, 20. oktoobril esitleb moedisainer Kirill Safonov Tallinn Fashion Weeki laval uhiuut sügistalvist kollektsiooni. Safonovile kohaselt on kollektsioonis garanteeritud värvid, volüümid ja power.

«Sügistalvise kollektsiooni inspiratsiooniks on meie külm ja kaunis meri, külmad värvid ning lummav põhjamaa loodus. Olen kindel, et kõik, mis meid ümbritseb, mõjutab meie maailmapilti ja kujundab meie maailma sama moodi nagu ümbritsev loodus,» avab Kirill Safonov kollektsiooni sündimise tagamaid.

Foto: Kirill Safonovi bränd

Rõivaste hoolega valitud ja Pariisist tellitud kangad on disaineri sõnul erilised ning tekstuursed: «Tekstiilidisainerina oskan töötada kanga tekstuuriga ja tuua esile selle parimad faktuursed elemendid, mis naist kaunistama hakkavad,» lisab moelooja.

Kirill Safonovi brändi kesksus põhineb disaineri kogemustel ja maailmavaatel. Disaineri käekiri on pigem konservatiivne – eesmärgiks on tuua esile iga naise kordumatu ilu, rõhutades sealjuures tema naiselikkust. Lõiked ja detailid on läbimõeldud ja kangad hoolega valitud. Brändi tooted on disainitud ja toodetud limiteeritud kogustes disaineri Tallinna stuudios.

Foto: Kirill Safonovi bränd

Kirill Safonovilt tasub oodata klassikalist ilu kummardavat kollektsiooni. Moelooja on Postimees Naisele öelnud, et ülesuuruses pintsakuid ja pükse tema loomingust ei leia. Muu hulgas usub disainer, et kauneimad jalanõud, mida naine kanda saab, on kontsad ja tanksaapad. «Naine peab ikkagi naine olema,» teatab Kirill entusiastlikult.

Pileti Kirill Safonovi moeetendusele saab soetada SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles