KULLAFOND ⟩ Diana Arno: «Ma olin šokis! Täiesti sõnatu!»

Copy

Kõige kuldsem disainer Eesti moekaadril täna – see on Kuldnõela võitja Diana Arno. Autor, kelle suurlinlik stiil, luksuslikud materjalid ja peen gamma meenutab hoopis enam moepealinnu ja slaavi minimalismi kui kohalikku moekeelt. Tallinn Fashion Weeki lava ja moepubliku südamed vallutas aga tõeline värviplahvatus. Žüriiliige Tanel Veenre arvas: «See disainer näitas täna oma elu parimat kollektsiooni». Palju õnne, Diana Arno!

Diana Arno on salapärane talent. Tallinn Fashion Weekil on ta osalenud palju kordi, aga andnud siinsel meediamaastikul kindlasti kõige vähem intervjuusid. Põhjust selleks otseselt polegi – Diana Arnot ei takitsa keelebarjäär, vähene enesekindlus ega sõnumipuudus. Kõik on alati olemas. Öelda oleks tal küllaga! Lihtsalt tagasihoidlik kaunitar pole seni tähelepanu soovinud. Las mood räägib enda eest. Ja see on sümpaatne mõte.

Seda põnevam on Diana Arnoga silmast silma tuttavaks saada. Enne kaamera käivitamist seisab mul korraga rahvusvaheliselt eduka ja kõrgelt autasustatud moetalendi asemel kõrval väga armas ja siiras tüdruk, kes ütleb: «Ma olin šokis! Täiesti sõnatu! See, et ma võidan... see tundus mulle võimatu!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles