Naine elas oma kassi tõttu mitu aastat lageda taeva all

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Väljaande Mirror andmetel elas Inglismaalt Chesterist pärit naine mitu aastat lageda taeva all, et olla koos oma armastatud kassiga. Nimelt ei õnnestunud tal leida elukohta, kuhu oleks lemmiklooma lubatud.

Briti naise avastas 43-aastane metsamees Gareth Olsen, kui ta koristas mahajäetud territooriumi võsa.

Viiekümnendates naine magas põõsaste vahel presendist ja mitmest vihmavarjust kokku pandud varjualuse all, kus olid magamiskott, tekid, padjad ja kottidesse ning kastidesse paigutatud asjad.

«Küsisin, kui kaua ta siin juba elanud on ja ta ütles, et umbes kolm aastat,» räägib mees. «See on nii kurb lugu. Mul oli temast nii kahju,» lisas Gareth. Mees imestas, et kuidas naine sellistes tingimustes üldse hakkama sai. 

Naine rääkis, et tal on kass, keda ta majaomanike keelu tõttu pidada ei saanud. Sel põhjusel otsustas koos lemmikloomaga lageda taeva alla elama minna. Naisel on oma kassiga tõeliselt südantsoojendav side, kutsudes lemmikut oma hingesugulaseks.

Mees pistis naisele taskusse pisut raha ning hakkas talle kiiresti ulualust otsima. Üsna pea leitigi koos teiste abilistega naisele eluase, kuhu ta koos oma kassiga kolis, vahendab Mirror.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles