Alika Milova: ei saa riietuda vaid trendide järgi, see pole praktiline ja me pole modellid!

Raadio Elmar
Copy
Alika Milova
Alika Milova Foto: Pressimaterjal

Alika Miloval ilmus soolosingel «C’est La Vie», mille videos jalutab ta mõtiskledes sügisehõngulises Tallinnas. Muusik rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis, et naudib sügiskuid täie hingega. Treanditeadlik noor superstaar andis kasulikke vihjeid ka moemaailma teemadel - mis on ta lemmik rõivaese ja mida ta mitte kunagi endale selga ei pane?

Alika Miloval ilmus uus soolosingel «C’est La Vie». Loomeprotsessis andsid oma panuse Soome produtsent Elijas Hjelm, Kadri-Ann Mägi ning bändi 5MIINUST liige Põhja Korea. 

Milova märkis, et prantsusekeelsed read kirjutas ta ise. «See on samas koomiline - ma ei oska prantsuse keelt ja pole seda kunagi õppinud. Aga see laul kandis sellist prantsuse-pärast tuju ehk hakkasin Google’is otsima «ilusad prantsuse keelsed sõnad». Leitud sõnadest mõtlesin venekeelsed fraasid, mis omakorda tõlkisin translate’is prantsuse keelde. Ootamatult need fraasid riimusid omavahel ja mu Prantsuse Lütseumis õppinud kitarrist Markus kontrollis sõnad üle. Eesti keelseid sõnu aitasid kirjutada Põhja-Korea ja Kadri-Ann Mägi,».

«Olen mõelnud, et võibolla hakkan prantsuse keelt päriselt õppima! Siis ei pea oma järgmist laulu taas Google abil tõlkima. Ei oskagi vastata, miks see keel mulle nii väga meele järgi on. See tuleb välja kuidagi kogemata. Antud laulu kirjutades puudus mul konkreetne «äriplaan». Ei olnud esialgselt mõttes, et loon laulu, mis annab edasi prantsusekeelset sõna ja tuju. Mulle lihtsalt meeldib see vibe,» rääkis Milova.

Artisti sõnul räägib uus laul enda maailmas olemisest. «Kuidas ma näen oma silmadega seda maailma, neid inimesi ja kuidas ma tunnen ennast. Iga inimene näeb seda maailma omamoodi ja iga inimene on eriline. Mina näen seda nii. Ei tohi unustada, kes sa oled ja kust sa tuled. Kuula ennast ja enda südant,» märkis ta.

Milova rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis, mis muljeid tekitab temas elu Eestimaa sügises. «Elu on hea ja ilm on väga ilus! See sügis on minu jaoks üldse üks ilusamaid sügiseid, mis ma olen näinud. Kõik on hea,» lisas ta.

Saime noorelt muusikult ka vihjeid, mida sel sügisel moemaailmast üles noppida. «Hiljuti ostsin nahkpüksid ja no ei saa enam nendest loobuda. Need püksid sobivad kõigega, on mõnusalt laiad ja nii mulle just meeldibki. Ka mootorratta jakid on väga moodsad hetkel - meil müüakse neid Eestis päris vähe. Aga kitsaid pükse ma ei tõmbaks endale vist mitte kunagi jalga, näiteks skinny jeans'id on välistatud. Mu valikud kanduvad kõik pigem mugavuse poole,» märkis ta. 

«Ei saa riietuda nii, nagu trendid ütlevad. Fashion Week'ide lavadel on megapeenikesed ja pikad modellid. Need rõivad on meie jaoks mittepraktilised. Me pole ju kõik modellid. Viimasel ajal olen moest huvitatud ja jälgin seda valdkonda suure huviga. Võiksin sellest veelgi enam rääkida,» lausus lauljatar raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!». 

Kuula täispikka intervjuud SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles