Meghan Markle'il soovitatakse abielluda Elon Muskiga

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: GEOFF PUGH/ POOL / AFP / Scanpix

Tina Brown, endine «Vanity Fairi» toimetaja ning «The Palace Papers» ja «Diana Chronicles» autor , arutas hiljuti Ühendkuningriigis Henley kirjandusfestivalil Meghani ja Harry elu. 

Autor viitas mitmetele hiljutistele uudistele, kus paar räägib oma soovist kolida praegusest elupaigast Montecito mõisast eksklusiivsemasse ja turvalisemasse Hope Ranchi piirkonda Santa Barbarasse. 

Kolimine hoiaks paari oma poja Archie Mountbatten-Windsori eelkooli lähedal ja 15 miili kaugusel Santa Barbara polo- ja reketiklubist, kus mängib Harry polomeeskond «Los Padres».  

«Mingil hetkel võib see olla midagi enamat kui uus maja, mida ta otsib,» naljatas Brown Meghani kohta ja lisas: «Elon Musk on endiselt vallaline, see on kõik, mida ma ütlen ja silmas soovitan pidada.»

Kolimise võimaliku põhjuse kohta rääkis Brown veel taustaks, et ilmselt soovivad Sussexid varanduslikus profiilis oma lähimate sõprade ja tuttavatega sammu pidada. «Pole väga meeldiv olla kuulus, aga mitte eriti rikas,» rääkis kirjanik. «Nende ülirikkad sõbrad elavad nendega võrreldes hoopis teist elu ja nende majade võrdluses on Megi-Harry Montecito maja nagu tagasihoidlik suvilakökats.»

«Hope Ranchi kinnistu võib Harryle ja Meghanile oma suurema eraldatuse ja turvalisuse tõttu vägagi meeldida», ütles kuninglik ekspert Christine Ross «Newsweekile».

«Hope Ranch on väidetavalt privaatsem ja turvalisem kui nende praegune naabruskond Montecitos, mis on kuulsusi täis,» ütles ta. «Selline piirkond nagu Montecito on kahtlemata täis turvaprobleeme, alates turistidest kuni paparatsodeni, kes luuravad selles piirkonnas elavaid staare. Sussexite kodust on tulnud mitmeid politsei väljakutseid, nii et olen kindel - see samm tehakse turvalisust silmas pidades.»

Meghani ja Harry elukohas on naabriteks mitmed maailma suurnimed, näiteks Oprah Winfrey. Paar andis Winfreyle oma esimese ühise kurikuulsa intervjuu pärast kuninglikust perekonnast lahkumist 2020. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles