Sussexi hertsogipaari nimed polegi üldse Meghan ja Harry

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: GEORGE ROGERS- POOL/SIPA/Scanpix

Meghan Markle on pärast prints Harryga abiellumist üks kuulsamaid naisi maailmas. Kuid siiski on saladusi, mis veel avalikkuse seas eriti levinud ei ole. 

Paljud inimesed, näiteks Ühendkuningriigi endine peaminister Boris Johnson, kasutavad oma täisnime asemel ainult oma keskmist nime, kuid kui Sussexi hertsoginna eesnimi avalikustati, olid fännid üllatunud. Selgus, et hoolimata tema suurest kuulsusest, ei teata eriti tema täielikku nime. 

Kui Thomas Markle ja Doria Ragland 4. augustil 1981 oma äsja ilmale tulnud beebitüdrukut tervitasid, ristisid nad ta Rachel Meghan Markle'iks. Rachel oli juhuslikult ka tema rollitegelase nimi seriaalis «Suits». Sarja stsenarist Aaron Korsh paljastas 2017. aastal Raadio 4-s, et nägi juba siis ette Meghani võimalikku abiellumist prints Harryga ja oli seetõttu juba alustanud tema tegelaskuju väljakirjutamist varsti pärast paari avalikuks tulekut.

Meghan pole kunagi avaldanud, miks ta eelistab oma esinimele oma teist nime, kuid on selge, et teda on perekonnas väga noorest peale tuntud kui «Meg».

Alates üheksa-aastasest veetis ta regulaarselt aega 80ndate situatsioonikomöödia «Tuvikesed» võtetel, kui tema isa Thomas oli sarja fotorežissöör.

Meghani ja Harry ühine joon see, et kumbagi neist ei teata tegelikult nende seadusliku eesnime järgi. Kui kuninglikud vaatlejad sellest tõsiasjast veel teadlikud polnud, siis selgus, et kadunud kuninganna Elizabeth II andis nende abielule kuningliku nõusoleku. «Avaldan oma nõusolekut abielulepinguga minu kõige kallima pojapoja Walesi printsi Henry Charles Albert Davidi ja Rachel Meghan Markle'i vahel,» kirjutas kuninganna toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles