KAS TEADSID? Põhjus, miks pole enne seksi soovitatav tualetis käia

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Paljud naised on kuulnud erinevaid soovitusi oma alakeha eest hoolitsemise kohta. Kuid siiski painab naisi sage küsimus: kas tualetis tuleks käia enne või pärast seksi?

New Yorki uroloog David Kaufman rääkis väljaandele Health, et paljud naised on kuseteede infektsioonide ennetamise kohta kuulnud erinevaid nõuandeid. Peamiselt ajab naisi segadusse, kas tualetis tuleks põit käia tühjendamas enne või pärast vahekorda?  

Kuigi paljud naised arvavad, et enne seksi urineerimine on otstarbekas, pole see just kuigi mõistlik. Uroloogi sõnul on mõistlik tualetis käia just pärast vahekorda, sest nii uhud ureetrasse sattunud bakterid korraga välja. Nii hoiad ära kuseteede infektsiooni. 

Kuseteedes olev infektsioon põhjustab põletustunnet pissimisel, sagenenud urineerimisvajadust ja mõnikord ka palavikku. Arstid ütlevad, et koguni iga teine naine kogeb vähemalt korra elus kuseteede infektsiooni. 

Niisiis tasub tualetis käimisega viivitada, kuni olete oma romantilise tegevusega lõpule jõudnud. Mõmned naised on koguni tunnistanud, et saavad täis põie korral võimsama orgasmi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles