Sõjavastane Alla Pugatšova: milline õnn, et nad mind vihkavad!

Naine
Copy
Lauljanna Alla Pugatšova.
Lauljanna Alla Pugatšova. Foto: ALEXANDER NATRUSKIN / Scanpix

Hiljuti sõjavastase avalduse teinud ja mõningatel andmetel Venemaalt lahkunud poplaulja Alla Pugatšova võttis taas sõna. Nagu ikka, tekitas see erinevaid emotsioone. 

«Milline õnn, et need inimesed, keda ma kunagi talunud pole, mind vihkavad. Kui ma neile meeldiksin, siis see tähendaks, et olen laulnud ja elanud asjata,» kirjutas Pugatšova, kelle sõnul on põhjus selge. «Las nad kiristavad hambaid. Nad olid pärisorjad, kes said orjadeks,» tõdes ta.

Laulja ei täpsustanud, keda ta täpselt silmas pidas, kuid ilmselt on jutt nendest Pugatšova kuulajatest, kes teda sõjavastase seisukoha võtmise pärast kritiseerisid.

Septembri keskel tegi Pugatšova sotsiaalmeediasse postituse, milles kutsus Venemaa ametivõime üles lisama ta n-ö välisagentide nimekirja. Lauljatar mõistis Venemaa sissetungi Ukrainasse hukka ja toetas oma abikaasa Maksim Galkini seisukohta, kes oli juba tunnistatud Venemaal välisagendiks.

«Olen ​​solidaarne oma abikaasaga, ausa, korraliku ja siira mehega, tõelise ja äraostmatu Venemaa patrioodiga, kes soovib kodumaale õitsengut, rahulikku elu ning sõnavabadust. Ja et lõpetataks meie laste surma saatmine illusoorsete eesmärkide nimel, mis muudavad meie riigi tõrjutuks ja meie kodanike elu keeruliseks,» ütles Pugatšova tookord. Paljud jälgijad toetasid teda, teine ​​​​osa neist kritiseeris lauljat teravalt.

Teadaolevalt lendas Pugatšova koos lastega Iisraeli abikaasa juurde ega plaani enam Venemaale naasta. Väidetavalt on Pugatšova ja Galkin pannud müüki ka oma Venemaal asuva kinnisvara, kuid seda infot ei ole kinnitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles