Andrei Zevakin «Villa» mõjust Eesti telemaastikule: võimalik, et asju hakatakse nüüd veel paremini tegema

Kathleen Loss
, ajakirjanik
Copy
Robin Valting ja Andrei Zevakin «Villa» esilinastusel.
Robin Valting ja Andrei Zevakin «Villa» esilinastusel. Foto: Madis Veltman

Andrei Zevakini ja Robin Valtingu «Villa» on nüüdseks jõudnud villatv.ee-sse ja kinodesse üle Eesti, sealjuures pälvinud hulgaliselt positiivset tagasisidet. Uurisime Andreilt, kuidas esilinastused tema hinnangul läksid ja kuhu on plaan edasi liikuda.

Andrei Zevakin oli esimest korda publiku reaktsiooni nähes äärmiselt rahul. «Nii palju, kui ma pärast esikat inimestega vestelnud olen, on kõigile väga meeldinud, see on ka kõige tähtsam,» tõdes ta tänulikkusega, «ja üleüldse, ma olen tõesti õnnelik, et see koorem lõpuks õlgadelt langes.»

Sellel sügisel on vaatajateni jõudnud üksjagu kodumaiseid tõsielusaateid, ent «Villa» erineb teistest märgatavalt. Osalejate valimise protsessis osalenud 2500 noore seast valiti välja 11, kes lennutati kolmeks nädalaks Türgi päikese alla kaaslast ja 30 000 euro suurust auhinnaraha jahtima. Andrei ja Robini sõnul pandi saatesse kokku eriilmelised karakterid, kes annaks põneva terviku, ning on teada, et nii mõnigi neist arenes inimesena saate käigus.

Andrei usub, et «Villa» fenomen ongi selle uudsus. «Võimalik, et kõik, kes sarnaseid asju teevad, hakkavad nüüd mingist muust perspektiivist asju vaatama ja saavad aru, et nüüd on aeg teha neid veel paremini, kui nad varasemalt on teinud.»

Jutuks tuli ka Andrei kõrge tähelend viimastel aastatel – aasta meelelahutaja tiitel, osalus saates «Ma näen su häält» ja nüüd päris enda reality. Võib tekkida küsimus, kas siit on üldse kuskile edasi minna või on kodumaal lagi juba saavutatud. «Lagi on tegelikult alati päris lähedal, eriti Eestis, aga eks kindlasti tuleb midagi veel. Praegu on täielik fookus «Villa» peal, et see läheks nii suureks kui võimalik, ja siis vaatab edasi.» Zevakin annab lootust, et tehakse ka teine hooaeg: «On täiesti võimalik, et see tuleb, kuid arvatavasti tuleb vahepeal veel mingeid uusi asju, mis ületavad seda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles