KAS TEADSID? ⟩ Kui mees vaatab sind pealaest jalatallani, tähendab see vaid üht

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Naisena oled kindlasti kogenud tunnet, kuidas mees vaatab sind pealaest jalatallani. Kas see, et ta sind niimoodi vaatab, tähendab head või halba?

Kui mees vaatab naist pealaest jalatallani võib see osade naiste jaoks olla ebamugav, rõhuv ja suisa jubedust tekitav. Eriti kui seda teeb mees, kes muidu naise jaoks äärmiselt ebameeldiv tundub. Mis põhjusel mehed naisi vahel sedasi vaatavad?

Meeste sõnul vaatavad nad naist tavaliselt sedasi siis, kui peavad teda seksikaks. Kui põhjus on teada, saab naine seda võtta vaid komplimendina. Kuid loomulikult ei taha kõik naised, et neid sedasi vaadatakse. 

Kui mees peab naist seksikaks, võib ta teda pealaest jalatallani vaadates mõelda, kuidas ta alasti välja näeb. Pilguga lahtiriietamine võib olla osa flirtimisest.

Siiski ei vaata mehed naisi ainult sel põhjusel. Vahel ei tea mees isegi, miks ta naist sedasi ülevalt alla vaatama jääb. Teinekord jääb ta naise üldist välimust või mõnda huvitavat riideeset silmama ning muud saladust mehe pilgu taga polegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles