LUMMAV VAATEPILT ⟩ Supermodell Bella Hadidile ehitati laval kleit selga

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Pariisi moenädal on pakkunud meile juba küllaga maagilisi hetki, ent rõivabränd Coperni show võttis terve moepubliku üksmeelselt sõnatuks. Supermodell Bella Hadidi kleit valmis sõna otseses mõttes lava peal – ta lõpetas Pariisi moebrändi Coperni moevaatemängu, lastes endale valge õhtukleidi selga pihustada.

Coperni lavashow, mis leidis aset reede õhtul, lõpetas Bella Hadid, kes kõndis publiku üllatuseks lavale vaid stringides. Laval ootasid teda disainerid, kes hakkasid talle spreivärviga kleiti selga pihustama. Valge õhtukleit tahkus loetud minutitega ning seejärel oli Bella Hadid valmis sellega juba mööda lava edasi kõndima.

Kuigi hetk laval mõjus ainulaadsena, tõdesid pikaajalisemad moefännid, et on midagi analoogset moelavadel juba näinud. Mitmed TikToki kasutajad juhtisid tähelepanu tõsiasjale, et Coperni lavashow meenutab väga 1999. aasta kevadist Alexander McQueeni moeetendust. Ka siis astus viimasena moelavale modell Shalom Harlow ja kaks robotit pihustasid tema valgele kleidile kollast ja musta värvi.

Hadidi lummavalt kaunis õhtukleit tehti Fabricanist, pihustatavast kangast, mis tahkub riideks. Tehnoloogia ei ole uus – Fabricani tootev ettevõte asutati 2003. aastal. Ettevõtte veebilehe andmetel soovis asutaja Manel Torres luua materjali, mis sobiks kehale valatult, justkui teine ​​nahk, millel oleks riietuse välimus. Aastatepikkuse uurimistöö ja eksperimenteerimisega jõudiski Torres lõpuks oma eesmärgini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles