ABIELU KARIL? Victoria Beckham eemaldas Davidist inspireeritud tätoveeringu

Naine
Copy
Victoria ja David Beckham.
Victoria ja David Beckham. Foto: Shutterstock

Victoria ja David Beckham on aastaid olnud täiusliku paari musternäidis, kuid viimasel ajal on hakanud fännid nende kooselus kahtlema. Tuleb välja, et naine on lasknud Davidist inspireeritud tätoveeringu eemaldada.

Victoria Beckham jagas sellel nädalal Instagrami vahendusel videot, kus näitas, kuidas õigesti huuli värvida. Tähelepanelikumad jälgijad märkasid, et naise randmel ei ole näha tätoveeringut, mis seal alati olnud on. Lähemal vaatlusel olid tätoveeringu piirjooned siiski alles, kuid oli näha, et tätoveeringut on pleegitamas käidud. Victoria randmele olid varasemalt tätoveeritud David Beckhami nime esitähed kaldkirjas. «DB» oli sümbol, mida Victoria endaga paari kümnendast aastapäevast kaasas oli kandnud.

Videos on näha, et tätoveeringut on eemaldamise eesmärgil pleegitatud. Murelikud fännid kardavad, et paar hakkab lahku minema, ent lootusrikkamad jälgijad juhtisid tähelepanu sellele, et Victorial on jätkuvalt sõrmes abielusõrmus. Samuti nähti möödunud nädalal Davidit ja Victoriat avalikult käest kinni hoidmas. Kuninanna Elizabeth II matustel käis naine aga üksi.

TMZ pöördus selgituse saamiseks Beckhamite pressiesindaja poole, kelle sõnul pole Victorial ja Davidil suuri abieluprobleeme. Naine on lähiajal eemaldanud veel mitmeid tätoveeringuid. Siiski pidavat Victorial olema mure, et nende suhe Davidiga on ajutiselt karile jooksnud, mistõttu otsustas ta tätoveeringut pleegitama minna.

David ja Victoria kohtusid 1997. aastal jalgpallimängul. Aasta hiljem juba kihluti ning 1999. aastal paar abiellus. Nüüd on Beckhamitel neli last – Brooklyn, Romeo, Cruz ja Harper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles