GLAMUURI PILVEPIIRINI ⟩ Kes olid kõige stiilsemad ja säravamad Duo Media peol?

Copy

Kuhu koonduvad kõige säravamad ja silmapaistvamad inimesed? Loomulikult televiisorisse. Kus neid päris elus näha saab? Ikka Duo Media Networks meediakontserni suurejoonelisel hooaja avapeol. Noppisime välja kõige säravamad pärlid, sõelale jäi nii teletähti, kaadritaguseid halle kardinale kui kauneid külalisi - vaata ja imetle.

Sel neljapäeval kogunes luksuslikku Hilton Park Hotelli telemaailma, raadiojaamade ja üldse elavama ja värvikama meediamaastiku koorekiht. Sel peol ei saanud kaht sammu ka astuda ilma, et mõne kuulsusega poleks pidanud kokku põrkama. Seltskonnaelu sillerdab taas ning uues hooaeg tuleb vägev, kindel see!

Kui ühe katuse alla tulevadki kokku ainult stiilsed ja säravad on sealt tosinat erakordselt head välja sõeluda päris raske ja subjektiivne, aga meie valik on siin!

Trummipõrin... Fanfaarihelid... Kõige uljama, isikupärasema ja säravamana jäi meile silma Kristel Aaslaid! Vinget looki võimendab mustvalgete amatsoonide «kolmeraudne» - vasakul diagonaalib Grete Lill-Kähr, paremal paugutab pepitaga Grete Kuld. Korralik stiiliõnnestumise avapauk!

Kristel Aaslaid! Vinget looki võimendab mustvalgete amatsoonide kolmeraudne - vasakul diagonaalib Grete Lill-Kähr, paremal paugutab pepitaga Grete Kuld.
Kristel Aaslaid! Vinget looki võimendab mustvalgete amatsoonide kolmeraudne - vasakul diagonaalib Grete Lill-Kähr, paremal paugutab pepitaga Grete Kuld. Foto: Erlend Štaub

Genka kaasaga, ehk Henry ja Maris Kõrvits. Värvikas paar on juba harjunud stiilipunkte noppima. Punase ja helesinise uljast kontrasti on tõesti raske üle trumbata.

Genka kaasaga, ehk Henry ja Maris Kõrvits.
Genka kaasaga, ehk Henry ja Maris Kõrvits. Foto: Erlend Štaub

Keili Sükijainen kasutab stilistika uljaid võtteid - seksika korseti kandmine riiete peal on jõukohane vaid naisele, kes armastab nii tähelepanu kui oma keha. Moekalt taha kammitud seong võimendab nahkpükste mässumeelsust ja lihtne valge särk toob tervikusse modernset hooletust. Poole põnevam kui mistahes õhtukleit!

Keili Sükijainen
Keili Sükijainen Foto: Erlend Štaub

Lahedaima värvivaliku tegi Kristina Pärtelpoeg. Kogu MyHits Hommik saate äratajatepunt väärib aplausi. Indrek Vaheoja rebeldab sel korral soenguga ning on valinud tavaliste ulakutse asemel ultra-väljapeetud stiili. Stiilne ja moeteadlik muusik Jüri Pootsmann kuulub küll täna juba eks-äratajate sekka, aga õiglaselt välja teenitud stiilipunkte see ei vähenda.

Kristina Pärtelpoeg, Indrek Vaheoja, Jüri Pootsmann.
Kristina Pärtelpoeg, Indrek Vaheoja, Jüri Pootsmann. Foto: Erlend Štaub

Vastu talve heledat kanda on trendikas valik. Naturaalselt perfektne «Armastuse maleva» saatejuht ja muusik Grete Paia. 

Grete Paia.
Grete Paia. Foto: Erlend Štaub

Viktoria Borgmann on üks väheseid kaunitare, kes täistuledes glamuurile truuks jäänud. Sädelev Missis Estonia särab välja kuitahes pilkupüüdvas seltskonnas. Ja teda võib kohata pea igal peol. Helesinises ülikonnas casanova Raivo Teeäär tema kõrval pole aga, üllatus-üllatus, igapäevaselt ekraanil vaid hoopis üks hinnatumaid operaatoreid ja teletootjaid kaadri taga.

Viktoria Borgmann ja Raivo Teeäär
Viktoria Borgmann ja Raivo Teeäär Foto: Erlend Štaub

Krista Lensin kuulub nende hulka, kes ei pea välja säramiseks nahast välja hüppama - uljas õlgu paljastav pluus, bravuurikas poos ja ülejäänud töö teevad ära Krista sädelev naeratus ja taltsutamatud lokid. Mitte keegi ei vaata temast mööda.

Krista Lensin.
Krista Lensin. Foto: Erlend Štaub

Kui figuuri on nii hea siis piisab säramiseks ka minimalistlikust mustast siidkleidist. Kuhu Katrin Lusti beebikilod nii üleheliskiirusel kadusid? 

Duo Meedia uue hooaja avapidu, Katrin Lust
Duo Meedia uue hooaja avapidu, Katrin Lust Foto: Pilt videost

Siit videost saad rohkem teada: Katrin Lust kaotatud beebikilodest: olen täpselt sama heas vormis kui 15 aastat tagasi 

Sädeleva päikesena tagasi! Alles me saime Eda-Liis Kanni tütre sünni puhul õnnitleda, juba on ta seltskonnas tagasi ja veel säravam kui varem. Tehke järgi, kes suudab!

Eda-Liis Kann - äsja sai emaks ja juba särava päikesena meelelahutuskeerises tagasi!
Eda-Liis Kann - äsja sai emaks ja juba särava päikesena meelelahutuskeerises tagasi! Foto: Erlend Štaub

Eda kõrval seisab tema savamäärselt laitmatu stiilitundega kallim Haldo Oravas. Peole tuli stiilne paar paarinädalase tütrekesega - saab temast alles üks vägev peohing!

Foto: Erlend Štaub

Vaata lähemalt siit videost: Eda-Liis Kann saabus Kanal 2 hooaja avapeole 20-päevase pisitütrega 

Laura Põlvere on maagiline naine. Nagu Eesti Madonna ei väsi ta üllatamast tuliuue välimuse ja tundmatuseni muutuvate juustega - Laura iga looki ootad põnevusega. Aga enamgi veel - tema kõrval tundub ka Beebilõust stiilne mees. 

Laura Põlvere, Beebilõust.
Laura Põlvere, Beebilõust. Foto: Erlend Štaub

Lihtne ja lööv - klassikaline printsessikleit püüab alati pilke. Eriti kui värvitoon on sedavõrd helge. Triinu Toonela muidugi oskab selle ka võrratult välja kanda.

Triinu Toonela
Triinu Toonela Foto: Erlend Štaub

Minimalistliku komplektiga kõigist üle särada - see on kõrgem pilotaaž! Siin on vaja täismaja - ideaalselt istuvat lõiget, täpseid proportsioone, kvaliteetseid kangaid ja täiuslikku rühti. Kõik need on Anna ja Allar Levandil olemas, jääb üle vaid plaksutada! 

Allar ja Anna Levandi
Allar ja Anna Levandi Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles